Agnieszka Radwanska – Flavia Pennetta: Live kijken BNP Paribas Open

De damesfinale op het BNP Paribas Open toernooi gaat dit jaar tussen Agnieszka Radwanska (WTA-3) en Flavia Pennetta, de huidige nummer 21 van de WTA-ranglijst. De twee dames worden om 20.00 uur Nederlandse tijd op de baan verwacht om hun partij af te werken.

De 32-jarige Pennetta zorgde in de halve finale voor een grote verrassing door af te rekenen met topseed Na Li. De Italiaanse, die in Indian Wells nog nooit verder kwam dan de laatste zestien, staat zodoende voor haar eerste finale van dit jaar. ”Ik ben verrast”, aldus Pennetta. ”Als je aan het begin van de week zou zeggen dat ik de finale zou halen, dan had ik je uitgelachen.”

Radwanska gaat voor revanche tegen Pennetta

‘Aga’ en Pennetta hebben zeven keer eerder tegenover elkaar gestaan op het hoogste niveau. Vijf van deze zeven wedstrijden werden gewonnen door de hoger geklasseerde Poolse. Echter werd de laatste ontmoeting een prooi voor Pennetta, de nummer 21 van de wereld won onlangs op het WTA-toernooi in Dubai in straight sets van Radwanska.

”Ik moet agressief spelen en voor de winnaars gaan”, blikte Pennetta vooruit. ”Het gaat een moeilijke wedstrijd worden, want ze is werkelijk een muur. Alles komt terug bij haar.”

Radwanska hoopt vanavond revanche te nemen voor haar nederlaag in Doha. ”Helaas verloor ik onze laatste ontmoeting onlangs in Doha. Het gaat een moeilijke partij worden, maar ik kijk ernaar uit om hier de finale te spelen en ik hoop dat ik als winnares van de baan stap.”

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je alle wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.