Ana Ivanovic – Genie Bouchard: Kwartfinale Australian Open live stream

De 26-jarige Ana Ivanovic (WTA-14) is haar ongeslagen status in 2014 nog steeds niet verloren. Na haar titel in Auckland lijkt de Servische ook op de Australian Open op weg naar de finale. Dinsdag 02.30 uur Nederlandse tijd staat Ivanovic tegenover de 19-jarige Genie Bouchard (WTA-31).

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Ivanovic verraste in de vierde ronde vriend en vijand met een knappe overwinning op topfavoriet Serena Williams. De voormalig nummer één van de wereld stuurde de Amerikaanse in drie sets naar huis en plaatste zich voor het eerst sinds 2008 weer voor de kwartfinale op de Australian Open. Destijds schopte de Servische het zelfs tot de finale, waarin ze uiteindelijk verloor van Maria Sharapova.

De 19-jarige Bouchard staat aan de vooravond van haar eerste kwartfinale op een Grand Slam toernooi. Ze kijkt met veel vertrouwen uit naar het treffen met Ivanovic. ”Ik heb vertrouwen, ik heb het gevoel dat ik goed speel. Ik ga met mijn coach nog wel wat tactische dingen bespreken die ik tegen haar kan doen, maar het wordt sowieso een zwaar gevecht. We zullen beiden agressief zijn, maar daar ben ik op voorbereid.”

Ivanovic favoriet tegen Bouchard

Mijn verwachting is dat Ivanovic zich plaatst voor de halve finales op de Australian Open. De Servische heeft veel meer ervaring in het spelen van belangrijke wedstrijden. Ik zet in op een drie sets overwinning voor de voormalig verliezend finaliste.

Na Li – Flavia Pennetta

Voorafgaand aan het duel tussen Ivanovic en Bouchard maken Na Li (WTA-4) en Flavia Pennetta (WTA-29) hun opwachting in de Rod Laver Arena. Dit duel tussen de twee dertigers gaat om 01.00 uur Nederlandse tijd van start en is te volgen via een live stream van bookmaker Unibet.

Li, tweevoudig verliezend finaliste op de Australian Open, en Pennetta stonden drie keer eerder tegenover elkaar op een officieel toernooi. Opvallend is dat de huidige head-to-head stand 2-1 is in het voordeel van de lager geplaatste Italiaanse. De laatste overwinning van Li dateert uit 2006, toen ze met 6-4 en 6-1 won op het WTA-toernooi in Sydney. Ik verwacht dat ze ook komende nacht als winnares van de baan stapt.

Live streaming en wedden via Unibet

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Australian Open 2014