Andy Murray en Roger Federer in actie op grastoernooien

Andy Murray (3)Andy Murray (ATP-2) maakt vandaag op het toernooi in Queen’s zijn rentree op de ATP-Tour. De Brit gaat omstreeks 15.00 uur spelen tegen de Fransman Nicolas Mahut (ATP-224).

Eerder deze week liet Murray weten dat het grastoernooi van Queen’s ideaal is voor zijn rentree. ”De omstrandigheden op Queen’s zijn perfect. Het is een geweldige locatie en het Centre Court is in een zeer goede staat”.

De 26-jarige tennisser, die het toernooi in 2009 en 2011 op zijn naam schreef, staat tegenover Mahut. Deze wedstrijd stond vorig jaar ook op het programma in Londen. Destijds zorgde de 31-jarige Fransman voor een grote verrassing, door de titelverdediger in drie sets te verslaan.

Bookmaker Unibet verwacht niet dat Mahut dit jaar opnieuw voor een stunt weet te zorgen. Murray is, ondanks zijn gebrek aan wedstrijdritme, de grote favoriet.

Voorbeschouwing: Roger Federer – Cedrik-Marcel Stebe

Roger Federer (ATP-3) speelt vandaag zijn eerste wedstrijd in het enkelspel in het Duitse Halle. De nummer drie van de wereld gaat het opnemen tegen thuisspeler Cedrik-Marcel Stebe (ATP-166). Deze wedstrijd begint om 18.25 uur.

”The FedExpress” heeft er al een wedstrijd opzitten in Halle. Samen met Tommy Haas kwam de Zwitser op maandag uit in het dubbelspel. Het gelegenheidsduo verloor van het koppel Melzer/Petzschner, maar Federer genoot van zijn wedstrijd. ”Een goede gelegenheid aan het gras te wennen in de aanloop naar Wimbledon”, aldus de nummer één van de plaatsingslijst.

Voorlopig zal het bij één nederlaag in Halle blijven, aangezien de 22-jarige Stebe geen probleem mag zijn voor iemand met de kwaliteiten van Federer.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws