Andy Murray – Feliciano Lopez: Australian Open 2014 live streaming

De als vierde geplaatste Andy Murray (ATP-4) speelt zaterdag 18 januari tegen Felicano Lopez, de nummer 27 van de ATP-ranglijst. Op het spel staat een plaats in de vierde ronde van de Australian Open 2014. Beide heren verschijnen om 04.30 uur Nederlandse tijd op het Australische hardcourt.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Murray en Lopez hebben in het verleden maar liefst zeven keer eerder tegen elkaar gespeeld, waarvan drie in Grand Slam-verband. Geen enkele keer slaagde de inmiddels 32-jarige Lopez er in om aanspraak te maken op de overwinning. In al deze partij won de Spanjaard maar slechts twee keer een set van Murray.

Murray favoriet voor plaats in vierde ronde Australian Open

Bookmaker Unibet verwacht dat Murray zich schaart bij de laatste zestien tennissers op de Open Australische Tenniskampioenschappen. Op de Brit staat een quote van 1.12, tegenover een notering van 6.25 op een verrassing van Lopez.

Milos Raonic – Grigor Dimitrov

Een ander interessant affiche op zaterdag 18 januari is de partij tussen Milos Raonic (ATP-11) en Grigor Dimitrov (ATP-22). Deze partij staat om 04.00 uur Nederlandse tijd gepland in de Margaret Court Arena.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Beide heren kregen gedurende het toernooi nog niet veel tegenstand. De 23-jarige Raonic boekte gemakkelijke overwinningen op Daniel Gimeno-Traver en Victor Hanescu. De één jaar jongere Dimitrov won op zijn beurt van Bradley Klahn en Yen-Hsun Lu. Beide heren verloren tot dusver slechts één set in het toernooi.

Ik verwacht dat Raonic als winnaar van de baan stapt. De Canadees zal wel tot het uiterste moeten gaan om Dimitrov aan de kant te zetten.

Live streaming en wedden via Unibet

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Australian Open 2014