Andy Murray gaat dit jaar voor eerste Australian Open titel

Australian Open 2017. De inmiddels 29-jarige Andy Murray kende een fantastisch 2016, waarin hij onder meer de nummer één positie veroverde. Echter ontbreekt er, naast de Roland Garros trofee, nog één grote titel in zijn prijzenkast: de Australian Open Tennis.

Met deze droogte wil de Brit tijdens de komende editie graag afrekenen. Murray stond al vijf keer in de finale van de Australian Open, maar moest telkens zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Tijdens de eerste finale was dit Roger Federer, maar Novak Djokovic lijkt met vier gewonnen finales zijn grootste angstgegner in Melbourne.

Sterke eindsprint in 2016

Andy Murray heeft zijn nummer één positie mede te danken aan een uitstekend einde van het jaar. Hij zette een serie neer van maar liefst 24 overwinningen op rij. Toch heeft dit drukke najaar wel zijn tol geëist.

‘’Ik heb het hele jaar hard gewerkt om de nummer één positie te bereiken. Om het jaar ook te eindigen als beste van de wereld, moest ik scherp blijven tot de laatste wedstrijd van het laatste toernooi. Dit was zowel fysiek als psychisch enorm zwaar. Zwaarder dan de voorgaande jaren die ik afsloot op de ATP-Tour’’, aldus Murray.

Voorbereiding op Australian Open 2017

Murray is dit seizoen begonnen met het demonstratietoernooi in Abu Dhabi, waar hij één wedstrijd wist te winnen en er één verloor. Deze week is de Brit actief tijdens het lucratieve ATP-toernooi van Doha, waar hij zijn eerste ronde wist te winnen van Jeremy Chardy. Zijn mogelijke tegenstander in de finale is de als tweede geplaatste Djokovic.

Wedden op Australian Open 2017

888sport tennis promo

De wereldtoppers genieten op dit moment van hun welverdiende vakantie, maar voor de minder bekende spelers is het tennisseizoen nooit ten einde. Daarom biedt bookmaker 888sport voor tennisliefhebbers een unieke aanbieding wat betreft wedden op tennis!

Wat moet je hiervoor doen? Plaats minimaal 5 live weddenschappen van minimaal 10 euro voor de Challenger Tour of ITF Tour. De volgende dag ontvang je dan 5 euro gratis wedtegoed van 888sport.