Andy Murray treft Vincent Millot: Live stream 2e ronde Australian Open

De 26-jarige Andy Murray (ATP-4) speelt op donderdag 16 januari om 10.30 uur Nederlandse tijd zijn tweede wedstrijd op de Australian Open 2014. De nummer vier van de plaatsingslijst gaat het opnemen tegen Vincent Millot, de nummer 267 van de wereld.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

De Brit gaf na zijn gemakkelijke eerste ronde partij tegen Go Souda aan dat het besluit tot een operatie positief heeft uitgepakt. ”Ik denk dat de operatie een goede beslissing is geweest. Hoewel ik voorheen niet bij elke slag pijn had aan mijn rug, merk ik dat ik nu wel een stuk vrijer beweeg dan in de voorgaande 18 maanden.”

Voor een plaats bij de laatste tweeëndertig spelers moet de verliezend finalist van het afgelopen jaar zien af te rekenen met qualifier Millot. De 27-jarige Fransman, die voor het eerst in zijn carrière in de tweede ronde van de Australian Open staat, rekende in het kwalificatietoernooi achtereenvolgens af met Bradley Mousley, Jan Henrych en Marton Fucsovics. In de eerste ronde verraste hij vervolgens door in een spannende vijfsetter af te rekenen met Wayne Odesnik uit de Verenigde Staten.

Het is geen verrassing dat Muray de grote favoriet is voor een plaats in de derde ronde. Ik verwacht dat de nummer vier van de plaatsingslijst met een gemakkelijke straight sets overwinning afrekent met Millot.

Juan Martin Del Potro – Roberto Bautista-Agut

Juan Martin Del Potro, de huidige nummer vijf van de wereld, treft in de tweede ronde van de Open Australische Tenniskampioenschappen Roberto Bautista-Agut (ATP-62). Beide heren beginnen omstreeks 08.00 uur Nederlandse tijd aan hun partij.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

‘DelPo’ en Bautista Agut staan vandaag voor het eerst tegenover elkaar in toernooiverband. Ik denk dat de boomlange Argentijn zich in vier sets gaat plaatsen voor de derde ronde, wat vorig jaar ook het eindstation was voor de inmiddels 25-jarige tennisser. Zijn beste resultaat boekte hij in 2009 en 2012, toen reikte hij het tot de kwartfinale.

Live streaming en wedden via Unibet

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Australian Open 2014