Arantxa Rus en Richel Hogenkamp in actie op hoogste niveau

Rus APImagesAranxta Rus (WTA-262) en Richel Hogenkamp (WTA-278) proberen zich vandaag te plaatsen voor de kwartfinale van het WTA-toernooi waaraan ze deelnemen. Voor Rus geldt dit voor het WTA-toernooi in Bad Gastein, voor Hogenkamp telt het WTA-evenement in het Zweedse Bastad.

Arantxa Rus – Estrella Cabeza-Candela

De 22-jarige Arantxa Rus gaat in de tweede ronde van het graveltoernooi in Bad Gastein spelen tegen Estrella Cabeza-Candela (WTA-99). De Nederlandse en Spaanse verschijnen om 12.30 uur op de baan.

Rus doorbrak afgelopen maandag haar dramatische reeks nederlagen, door in de eerste ronde te winnen van top 60-speelster Torro-Flor. Ze stapte uiteindelijk met een 7-5 5-7 en 6-4 overwinning van de baan af. Of deze overwinning haar zoveel vertrouwen geeft, zodat ze gelijk door kan stoten tot de laatste acht zal moeten blijken.

Bookmaker Unibet verwacht dat het deze week bij slechts één overwinning blijft voor de linkshandige Rus. De 26-jarige Cabeza-Candela is de grote favoriet voor een plek in de kwartfinale.

Richel Hogenkamp – Lesya Tsurenko

De Nederlandse Richel Hogenkamp staat vandaag tegenover Lesya Tsurenko, de nummer 60 van de wereldranglijst. Op het spel staat een plek in de kwartfinale van het graveltoernooi in Bastad. Beide dames beginnen om 11.00 uur aan hun partij.

Hogenkamp en Tsurenko hebben één keer eerder tegen elkaar gespeeld. Dit was in de finale van het ITF-toernooi van Minsk 2010. Op het Wit-Russische hardcourt was het Tsurenko die destijds de sterkste was: 6-3 en 6-2.

Voor de tweede ontmoeting tussen deze twee dames is het opnieuw Tsurenko die de grote favoriet is. Van de 21-jarige Hogenkamp wordt niet verwacht dat ze in staat is om tot tweemaal toe een top 100-speelster te verslaan.

Verdien geld dankzij Rus

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Rus en Cabeza-Candela, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlandse. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws