ATP Dubai live streaming: Novak Djokovic en Roger Federer in actie

Titelverdediger Novak Djokovic (ATP-2) komt woensdag 26 februari voor de tweede keer in actie op de Dubai Duty Free Tennis Championships. De 26-jarige Serviër neemt het voor een plaats in de kwartfinale op tegen Roberto Bautista-Agut (ATP-51) uit Spanje. Beide heren verschijnen om 17.30 uur Nederlandse tijd op het toneel.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

‘Nole’ plaatste zich voor de tweede ronde via een 6-3 6-3 overwinning op Denis Istomin. ”Het ging niet zo makkelijk zoals het scoreverloop doet vermoeden”, vertelde Djokovic. ”Ik moet hard werken voor mijn games. Mijn service liep gelukkig goed in de tweede set, waardoor ik veel ‘gratis’ punten kreeg.”

De viervoudig winnaar van het toernooi in Dubai is blij dat hij weer terug is. ”De atmosfeer en het stadion is geweldig. Ik heb veel succes geboekt op dit toernooi en ik kijk er altijd naar uit om weer terug te keren”, aldus de huidige nummer twee van de wereld, die als grote favoriet start aan zijn wedstrijd tegen Bautista-Agut.

Roger Federer – Radek Stepanek

Roger Federer (ATP-8) speelt zijn tweede ronde partij op het ATP-toernooi in Dubai tegen Radek Stepanek, de nummer 48 van de wereldranglijst. Deze partij staat om 16.00 uur Nederlandse tijd gepland op het Centre Court en is te volgen via een live stream van bookmaker Unibet.

Aangezien Federer en Stepanek al meer dan vijftien jaar op het hoogste niveau actief zijn, hebben beide heren al menig duel tegen elkaar gespeeld. Momenteel is de head-to-head tussenstand 13-2 in het voordeel van ‘The FedExpress’. De 35-jarige Stepanek boekte zijn laatste zege op Federer in 2008, op het grote graveltoernooi in Rome. De Tsjech won destijds met 7-6 en 7-6.

Ik verwacht dat Federer zich vanmiddag plaatst voor de kwartfinales in Dubai. Mocht dit ook daadwerkelijk gebeuren, dan houdt de Zwitser nog steeds uitzicht op zijn zesde titel op de Dubai Duty Free Tennis Championships.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws