ATP Masters Parijs livestream tennis: Robin Haase en Igor Sijsling

ATP Masters Parijs livestream. Robin Haase (ATP-49) en Igor Sijsling (ATP-70) maken maandag 28 oktober hun opwachting in de eerste ronde van het Masters-toernooi in Parijs. Haase neemt het in deze openingsronde op tegen Denis Istomin, de nummer 45 van de wereld. Sijsling treft Marin Cilic (ATP-41) die zijn rentree maakt op de ATP-Tour.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Robin Haase – Denis Istomin

De eerste Nederlander die in actie komt is Robin Haase, de Hagenaar gaat om 13.00 uur spelen tegen Denis Istomin uit Oezbekistan. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Court 1.

Lange tijd was het nog onzeker of Haase af zou reizen naar Parijs. De Nederlander kampte tijdens het ATP-toernooi in Basel met griep en verloor mede hierdoor van Vasek Pospisil. Haase bleek toch fit genoeg om het te proberen in Parijs en met succes, hij versloeg eerst Albert Ramos en was vervolgens te sterk voor Lukasz Kubot.

De 26-jarige Haase is voor mij de favoriet in deze partij. Na zijn geweldige serie op het indoortoernooi in Wenen, liet hij ook dit weekend weer zien in goede vorm te verkeren. Ik denk dat Haase in een straight sets overwinning van de baan stapt.

Igor Sijsling – Marin Cilic

De wedstrijd tussen Igor Sijsling en Marin Cilic staat als derde partij ingepland op Court 1. Deze gaat, als de voorgaande twee partijen niet uitlopen, om 14.30 uur van start.

Voor Cilic wordt het zijn eerste officiële wedstrijd na zijn merkwaardige opgave tijdens Wimbledon 2013. De Kroaat kreeg een schorsing van negen maanden opgelegd door het CAS, vanwege het gebruik van nikethamide, maar deze werd afgelopen vrijdag ingekort tot vier maanden. Aangezien Cilic sinds juni niet meer in actie kwam, mag hij op het Masters-toernooi van Parijs zijn rentree te maken.

Sijsling en Cilic hebben één keer eerder een officiële wedstrijd tegen elkaar gespeeld. Deze partij vond dit jaar plaats op het indoortoernooi in Memphis. De Nederlander, die meerdere wedstrijdpunten onbenut liet, capituleerde uiteindelijk in de tiebreak van de derde set.

Ik denk dat Sijsling vandaag revanche gaat nemen voor zijn nederlaag eerder dit jaar. Cilic heeft door zijn maandenlange schorsing weinig tot geen wedstrijdritme, wat hem vanmiddag gaat opbreken.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws