ATP Rio Open 2014 live streaming: Rafael Nadal – Pablo Andujar

Rafael Nadal (ATP-1) kan zijn rentree op de ATP-Tour vanavond bekronen met een finaleplaats op het Rio Open 2014 toernooi in Brazilië. De 27-jarige Spanjaard treft in de halve finale zijn landgenoot Pablo Andujar, de nummer 40 van de wereld. Deze partij staat om 22.30 uur Nederlandse tijd gepland.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Topfavoriet ‘Rafa’ liet in de kwartfinale niets heel van de Portugees Joao Souza. De nummer 48 van de wereld werd binnen 75 minuten met 6-0 en 6-1 naar huis gestuurd. ”Ik speelde een goede wedstrijd, ik denk de beste van dit toernooi”, aldus Nadal. ”Ik was in staat om agressief te spelen en winners te slaan. In de voorgaande partijen was ik veel te passief.”

De als eerste ingeschaalde Nadal wil er ook alles aan doen om dit toernooi tot een goed einde te brengen. ”We spelen hier op een ATP 500-evenement, een van de belangrijkste op de tour. Wanneer ik de mogelijkheid heb om een ATP 500-event op mijn naam te schrijven, probeer ik mijn beste spel te spelen.”

Verdien geld dankzij Nadal

Naast het live volgen van deze onderlinge wedstrijd tussen Nadal en Andujar kunt u ook geld verdienen dankzij de 27-jarige nummer één van de wereld. Een overwinning van Nadal staat bij bookmaker Unibet genoteerd voor 1.01. Andujar is duidelijk de underdog met een odd van 19.00.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws