ATP-toernooi Gstaad: Robin Haase en Roger Federer maken hun opwachting

Haase APImagesRobin Haase (ATP-57) speelt donderdag 25 juli tegen de nummer de 18 van de wereld, Janko Tipsarevic. Op het spel staat een plek in de kwartfinale van het Credit Agricole Suisse Open toernooi in de Zwitserse plaats Gstaad. Beide heren verschijnen om 13.30 uur op de baan.

Haase en ”Tipsy” hebben in het verleden twee keer eerder tegen elkaar gespeeld. De eerste ontmoeting vond plaats op het Challenger-toernooi in Sunrise. De 26-jarige Nederlander was hier met 6-4 1-6 en 6-3 te sterk voor de drie jaar oudere Serviër. Drie jaar later nam Tipsarevic revanche op Haase, door op het ATP-toernooi in Miami in straight sets te winnen.

Voor deze derde ontmoeting is het Tipsarevic die is aangewezen als favoriet. Bookmaker Unibet gaat er niet vanuit dat Haase zich plaatst voor de laatste acht in Gstaad.

Roger Federer – Daniel Brands

De als eerste geplaatste Roger Federer (ATP-5) komt vandaag voor het eerst in actie op het gemalen baksteen in Gstaad. De 31-jarige Zwitser gaat het opnemen tegen Daniel Brands (ATP-55). Deze partij gaat om 17.00 uur van start.

Precies één week geleden troffen beide heren elkaar ook al, op het graveltoernooi in Hamburg. Na een stroeve start was het ”The FedExpress” die uiteindelijk met een 3-6 6-3 en 6-2 overwinning van de baan stapte.

Unibet gaat er ook in Gstaad vanuit dat Federer er met de overwinning vandoor gaat. De Zwitser won het toernooi in eigen land één keer eerder, dit was in 2004.

Verdien geld dankzij Haase

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Haase en Souza, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws