ATP-toernooi Newport 2013: Igor Sijsling – Michael Russel

Sijsling APImagesIgor Sijsling (ATP-55) kan zich vandaag voor de tweede keer plaatsen voor een halve finale van een ATP-toernooi. De 25-jarige Amsterdammer moet dan wel zien te winnen van de Amerikaan Michael Russel (ATP-95). Deze wedstrijd begint om 19.00 uur Nederlandse tijd en wordt live uitgezonden door Unibet TV.

Sijsling en Russel hebben in het verleden nog nooit eerder tegen elkaar gespeeld, het wordt dus hun eerste onderlinge confrontatie.

De twee heren hebben wel in het verleden al hun opwachting gemaakt op het grastoernooi van Newport. Sijsling maakte afgelopen jaar zijn debuut, waarin hij al de eerste ronde onderuit ging tegen Nishikori. De 35-jarige Russel maakte in 2000 zijn debuut op het Amerikaanse gras. Zijn beste prestatie boekte hij vorig jaar, toen hij de tweede ronde haalde.

Gezien zijn sterke spel van de laatste weken, lijkt ‘”Sijs” de meeste aanspraak te maken op de overwinning. Echter moet de taaie Russel, die inmiddels zeven wedstrijden ongeslagen is, niet onderschat worden.

Nicolas Mahut – Michal Przysiezny

De tweede kwartfinale die vandaag op het programma staat, gaat tussen Nicolas Mahut (ATP-127) en Michal Przysiezny (ATP-113). De twee tennissers verschijnen omstreeks 20.20 uur Nederlandse tijd op het Centre Court om hun partij af te werken. Deze wedstrijd wordt live gestreamd door Unibet.

Zoals wellicht bekend is, is de Fransman bezig aan een sterk grasseizoen. In totaal heeft Mahut al twaalf graswedstrijden gewonnen, tegenover slechts twee nederlagen. Bovendien schreef hij ook Topshelf Open 2013 op zijn naam.

De Pool Przysiezny bereikte onlangs het hoofdtoernooi van Wimbledon vanuit de kwalificaties. In de openingsronde van het hoofdtoernooi, won de 29-jarige tennisser opvallend makkelijk van Petzschner. In de tweede ronde bleek de Zuid-Afrikaan Anderson een maatje te groot.

Voor deze partij is Mahut aangewezen als favoriet. Van de Fransman wordt verwacht dat hij probleemloos gaat winnen van Przysiezny.

Verdien geld dankzij Sijsling

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Sijsling en Viola, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws