ATP World Tour Finals live streaming: Rafael Nadal – Tomas Berdych

Rafael Nadal (ATP-1) speelt zijn laatste groepswedstrijd op de World Tour Finals 2013 tegen Tomas Berdych (ATP-6) uit Tsjechië. Beide heren verschijnen om 21.00 uur Nederlandse tijd op het Centre Court in The O2 Arena.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat de huidige nummer één van de wereld zich verwond had aan zijn linkerhand. De 27-jarige Spanjaard had zich tijdens het ontbijt in zijn wijsvinger gesneden. De blessure bleek niet al te ernstig, want Nadal was gewoon in staat om in de middag nog te trainen in The O2 Arena.

Nadal favoriet tegen Berdych

Ondanks het feit dat ‘Rafa’ al zeker is van een plaats bij de laatste vier, zal hij er toch alles aan doen om de groep ongeslagen door te komen. Voor mij is de Spanjaard de grote favoriet in zijn wedstrijd tegen Berdych.

David Ferrer – Stanislas Wawrinka

De avondpartij van vrijdag 8 november gaat tussen de al uitgeschakelde David Ferrer (ATP-3) en Stanislas Wawrinka (ATP-8). Deze partij begint om 15.00 uur Nederlandse tijd in The O2 Arena in Londen.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Voor Ferrer staat er vanavond niet veel meer op het programma in Londen. De 31-jarige Spanjaard verloor zijn voorgaande twee duels, waardoor hij geen kans meer maakt op een plaats in de halve finale. Wel kan hij nog de nodige ATP-punten en het nodige geld opstrijken.

Wawrinka moet daarentegen deze wedstrijd winnen om zich te blijven houden op de halve finale. De Zwitser is hierbij wel afhankelijk van de uitslag van het duel tussen Rafael Nadal en Tomas Berdych.

Scenario’s Groep A

Vandaag staan in Groep A de laatste poulewedstrijden op het programma. Nadal is al zeker van een halve finale, Ferrer is zich al bewust van uitschakeling. Voor Wawrinka en Berdych is echter nog alles mogelijk. De mogelijke scenario’s op een rij:

  1. Als Nadal wint van Berdych en Ferrer wint van Wawrinka, dan zijn Nadal en Berdych, ongeacht de uitslag, door naar de halve finale.
  2. Als Nadal wint van Berdych en Wawrinka wint van Ferrer, dan zijn Nadal en Wawrinka, ongeacht de uitslag, door naar de halve finale.
  3. Als Berdych wint van Nadal en Ferrer wint van Wawrinka,  dan zijn Berdych en Nadal, ongeacht de uitslag, door naar de halve finale.
  4. Als Berdych in straight sets wint van Nadal en Wawrinka wint in straight sets van Ferrer, dan zijn Berdych en Nadal door naar de halve finale.
  5. Als Berdych in straight sets wint van Nadal en Wawrinka wint in drie sets van Ferrer, dan zijn Berdych en Nadal door naar de halve finale.
  6. Als Berdych in drie sets wint van Nadal en Wawrinka wint in straight sets van Ferrer, dan zijn Nadal en Berdych door naar de halve finale.
  7. Als Berdych in drie sets wint van Nadal en Wawrinka wint in drie sets van Ferrer, dan zijn Nadal en Berdych door naar de halve finale.

Verdien geld dankzij Nadal

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Nadal en Berdych, kunt u ook geld verdienen dankzij de Spanjaard. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws