ATP Zagreb 2015: Sijsling – Granollers Kwartfinale Live streaming

ATP Zagreb 2015. Igor Sijsling (ATP-100) speelt vrijdag 6 februari zijn kwartfinalewedstrijd op het PBZ Zagreb Indoorstoernooi. De Amsterdammer neemt het vanaf 18.30 uur op tegen Marcel Granollers, de nummer 55 van de wereld.

Kijk hier live vanaf 18:00 naar de kwartfinale tussen Igor Sijsling en Marcel Granollers op het ATP Zagreb 2015

‘Sijs’ bereikte gisteren de laatste acht dankzij een knappe overwinning op de als tweede geplaatste Adrian Mannarino. De Amsterdammer ging goed van start, maar liet het na om bij 5-4 de eerste set uit te serveren. Uiteindelijk won hij de openingsset via een tiebreak. In het tweede bedrijf liet Sijsling in de eerste games een aantal breakmogelijkheden liggen, waarna hij zelf werd gebroken en een derde set de beslissing moest brengen. In deze derde set was Sijsling oppermachtig en zodoende plaatste hij zich voor zijn eerste kwartfinale in 2015.

Tegenstander Granollers, deze week als achtste geplaatst, schakelde thuisspeler Ivan Dodig uit in de tweede ronde. De Spanjaard had hier bijna tweeënhalf uur voor nodig. ‘’Het was een zware wedstrijd’’, aldus Granollers tijdens het on-court interview. ‘’Ik was erg blij dat ik de eerste set won, die enorm lang duurde. Ik ben verheugd met mijn plaats in de kwartfinale, maar ik wil natuurlijk meer.’’

Granollers favoriet voor halve finale ATP Zagreb 2015

Op basis van zijn plaats op de wereldranglijst is de 28-jarige Granollers aangewezen als favoriet in deze kwartfinale. De Spanjaard en Sijsling stonden één keer eerder tegenover elkaar. Deze wedstrijd vond tien jaar geleden plaats op een Future-toernooi, het allerlaagste profniveau in de tenniswereld. Granollers won deze wedstrijd met 6-4 en 6-2.

Aan deze wedstrijd kan echter niet veel waarde worden gehecht, aangezien deze wedstrijd tien jaar geleden werd gespeeld en beide heren dus een stuk verder zijn in hun ontwikkeling. Ik verwacht een spannende wedstrijd met uiteindelijk een 2-1 overwinning voor Granollers.

Programma ATP Zagreb 2015 vrijdag 6 februari

12.00 uur: Guillermo Garcia-Lopez – Viktor Troicki
14.15 uur: Ricardas Berankis – Andreas Seppi
17.00 uur: Marcos Baghdatis – Mikhail Youzhny
18.30 uur: Igor Sijsling – Marcel Granollers

Uitslagen ATP Zagreb 2015 donderdag 5 februari

Andreas Seppi – James Ward 7-5 6-7 6-3
Sergiy Stakhovsky – Go Soeda 6-3 6-1
Guillermo Garcia-Lopez – Damir Dzumhur 6-1 6-1
Ricardas Berankis – Gilles Muller 3-6 7-6 6-4
Marcel Granollers – Ivan Dodig 7-6 4-6 6-3
Igor Sijsling – Adrian Mannarino 7-6 3-6 6-1