Australian Open 2014 live streaming: Novak Djokovic – Fabio Fognini

Titelverdediger Novak Djokovic (ATP-2) probeert zich zondag 19 januari te verzekeren van een plaats in de kwartfinale van de Australian Open 2014. De 26-jarige Serviër moet dan wel zien af te rekenen met Fabio Fognini, de huidige nummer zestien van de wereld. Beide heren worden om 04.00 uur Nederlandse tijd in de Rod Laver Arena verwacht.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

‘Nole’ plaatste zich via een straight sets overwinning op Denis Istomin voor de vierde ronde in Melbourne. Na afloop van zijn overwinning blikte de Serviër al vooruit op zijn ontmoeting met leeftijdsgenoot Fognini. ”Fabio is een vriend van me, we zijn samen opgegroeid en van dezelfde generatie. Ik ken heb erg goed. Ik denk dat we 13 of 14 jaar oud waren toen we voor het eerst tegen elkaar speelden, we kennen elkaars spel dus door en door. Echter gaat het nu om een vierde ronde op een Grand Slam toernooi, dus het gaat geen makkelijke wedstrijd worden.

Djokovic favoriet in achtste ontmoeting met Fognini

Djokovic en Fognini hebben in hun carrière zeven keer eerder tegen elkaar gespeeld. De 26-jarige Italiaan slaagde er één keer in om te winnen van Djokovic. Deze overwinning boekte hij op het gravel in Rome 2006. ‘The Fog’ stapte destijd met een 7-6 1-6 en 6-3 overwinning van het gemalen baksteen.

Ik denk dat Djokovic morgen zijn aantal overwinningen op Fognini uitbreidt naar zeven stuks. De Serviër gaat in een spectaculaire en smaakvolle wedstrijd met een vier sets overwinning van de baan stappen.

Overige wedstrijden Australian Open 2014

Naast de wedstrijd tussen Novak Djokovic en Fabio Fognini staan er op zondag 19 januari nog drie andere partijen op het programma. Allen zijn te live te volgen via een live stream van bookmaker Unibet.

04.00 uur: Florian Mayer – David Ferrer
07.00 uur: Kevin Anderson – Tomas Berdych
10.30 uur: Tommy Robredo – Stanislas Wawrinka

Live streaming en wedden via Unibet

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Australian Open 2014