Australian Open live streaming: Novak Djokovic – Denis Istomin

Novak Djokovic (ATP-2) maakt vrijdag 17 januari om 10.30 uur Nederlandse tijd voor de derde maal zijn opwachting op de Australian Open 2014. De 26-jarige Serviër neemt het op tegen Denis Istomin (ATP-49) uit Oezbekistan. Deze partij wordt gespeeld in de Rod Laver Arena, het grootste tennisstadion op Melbourne Park.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

‘Nole’ was verheugd dat zijn wedstrijd tegen Leonardo Mayer niet meer dan twee uur in beslag nam. ”Je wilt niet te lang actief zijn in die enorme hitte”, vertelde Djokovic. ”Je probeert zo snel mogelijk te winnen, maar Mayer begon beter te spelen. Toch voelde ik dat ik de wedstrijd onder controle had en het lukte me toe te slaan op de momenten dat het moest. Ik ben verheugd dat het een beter optreden was dan in de eerste ronde.”

Ik denk dat Djokovic zich zonder al teveel problemen gaat scharen bij de laatste zestien spelers in Melbourne. Ik zet in op een overwinning in straight sets voor de Serviër, die in drie eerdere ontmoetingen met Istomin slechts één set hoefde af te staan.

David Ferrer – Jeremy Chardy

De als derde geplaatste David Ferrer (ATP-3) speelt vrijdag 17 januari zijn derde ronde partij op de Australian Open 2014. Ferrer neemt het op tegen Jeremy Chardy, de nummer 31 van de wereld. Beide heren worden om 02.30 uur Nederlandse tijd op de baan verwacht.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Ferrer en Chardy hebben in het verleden vijf keer eerder tegen elkaar gespeeld. Slechts één keer slaagde de 26-jarige Fransman er in om te winnen van Ferrer. Deze overwinning boekte hij in de halve finale van het ATP-toernooi in Johannesburg 2009. Chardy zegevierde destijds met 1-6 7-6 en 7-6.

Ik verwacht dat Chardy komende nacht voor de tweede keer weet te winnen van de 31-jarige Ferrer. De Fransman speelt een sterk toernooi en is in staat om Ferrer te verrassen in Melbourne.

Live streaming en wedden via Unibet

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Australian Open 2014