Beijing 2013: Novak Djokovic en Rafael Nadal in actie in eerste ronde

Novak Djokovic staat in de eerste ronde van het ATP-toernooi in Beijing tegenover Lukas Rosol (ATP-46). Beide heren verschijnen op dinsdag 1 oktober om 9.00 uur Nederlandse tijd op de baan om hun partij af te werken.

Het wordt voor Djokovic zijn eerste wedstrijd sinds de Davis Cup ontmoeting met Canada. Namens Servië won hij de twee enkelspellen tegen Milos Raonic en Vasek Posposil. ”Djoko” won deze partijen bovendien zonder set verlies.

Tegenstander Rosol uit Tsjechie kwam afgelopen week uit op het ATP 250-toernooi in Bangkok. De 28-jarige tennisser was in de openingsronde in drie sets te sterk voor Lukas Kubot. In de tweede ronde kwam Rosol tekort tegen Yen-Hsun Lu, hij verloor in straight sets.

Wij gaan er vanuit dat Djokovic zonder problemen de tweede ronde bereikt op het toernooi in Beijing, Rosol is niet bij machten om de huidige nummer één van de wereld te verslaan.

Rafael Nadal – Santiago Giraldo

Rafael Nadal (ATP-2) speelt op dinsdag 1 oktober om 10.30 uur Nederlandse tijd zijn eerste ronde partij op het ATP-toernooi in Beijing. De 27-jarige Spanjaard gaat het opnemen tegen Santiago Giraldo, de nummer 87 van de wereld.

Nadal en Giraldo hebben vijf keer eerder tegen elkaar gespeeld, in alle gevallen was het ”Rafa” die als winnaar van de baan stapte. De Colombiaan slaagde er bovendien geen enkele keer in om ook maar één set te winnen van Nadal.

Gezien de eerdere resultaten en het grote verschil op de wereldranglijst, is het ook geen verrassing dat Nadal is aangewezen als favoriet. Unibet verwacht niet dat Giraldo in staat is om het de nummer 2 van de wereld moeilijk te maken.

Verdien geld dankzij Djokovic

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Djokovic en Rosol, kunt u ook geld verdienen dankzij de Serviër. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws