Bertens en Haase in actie op Wimbledon 2012

Kiki Bertens (WTA-86) en Robin Haase (ATP-41) maken op dinsdag 26 juni voor het eerst hun opwachting op Wimbledon. Bertens zal om 12.30 uur Nederlandse tijd aantreden tegen de geplaatste Lucie Safarova (WTA-22) en Haase krijgt de lastige taak om Juan Martin Del Potro (ATP-9) te verslaan. Deze wedstrijd zal rond 16.30 uur Nederlandse tijd van start gaan. Beide wedstrijden zijn overigen live te volgen via Unibet TV.

Voorbeschouwing: Kiki Bertens – Lucie Safarova

De eerste Nederlander die op de tweede dag van Wimbledon in actie komt is de Nederlandse Kiki Bertens. Bertens verrastte eerder dit jaar vriend en vijand met haar WTA-toernooi zege in Fes. Sindsdien is ze echter niet veel meer in actie gekomen, dit had mede te maken met haar competitie verplichtingen in Duitsland.

Als voorbereiding op Wimbledon nam Bertens deel aan het Unicef Open in eigen land. In de eerste ronde verloor ze van de uiteindelijke winnares, Nadia Petrova. De 25-jarige Safarova bereidde zich voor in Eastbourne. Ze bereikte de kwartfinales, waarin ze verloor van Marion Bartoli.

Unibet heeft de nummer 22 van de wereld aangewezen als favoriete. Op Safarova staat een quote van 1.35. Wanneer Bertens zich voor het eerst plaats voor een tweede ronde op een Grand Slam toernooi, dan keert Unibet 3.10x uw inleg uit.

Voorbeschouwing: Robin Haase – Juan Martin Del Potro

De kopman van het Nederlandse Davis Cup team krijgt de zware klus om de huidige nummer negen van de wereld te verslaan. Op papier lijkt dit een kansloze opgave, maar kenners weten dat Haase vaak iets extra’s kan brengen tegen topspelers. Dit zal de Nederlander ook hard nodig hebben, wil hij niet weggeveegd gaan worden door de Argentijnse hardhitter.

Haase en ”Delpo” hebben in het verleden nog niet eerder tegen elkaar gespeeld, ondanks het feit dat beide heren al zeven jaar meedraaien op de ATP-Tour.

Unibet heeft weinig vertrouwen in een goede afloop voor Haase, op hem staat een notering van maarliefst 8.50. Een overwinning van Del Potro wordt gewaardeerd met een quote van 1.07.

Overige wedstrijden dinsdag 26 juni

Hieronder kunt u de belangrijkste wedstrijden van dinsdag 26 juni bekijken. Bijgevoegd staan de noteringen  van Unibet. Veel van de onderstaande wedstrijden zullen live te zien zijn via Unibet TV.

Heren
Nadal (1.01) – Bellucci (25.00)
Tsonga (1.09) – Hewitt (7.00)
Kohlschreiber (2.25) – Haas (1.62)
Murray (1.03) – Davydenko (12.00)
Wawrinka (1.37) – Melzer (3.00)

Dames
Kvitova (1.03) – Amanmuradova (13.00)
S. Williams (1.03) – Zahlavova Strycova (12.00)
Cibulkova (1.53) – Zakopalova (2.45)
Ivanovic (1.15) – Martinez Sanchez (5.20)
Wickmayer (2.34) – Kuznetsova (1.57)