Bertens en Krajicek redden het niet vandaag Haase en Rus

Kiki Bertens (WTA-91) en Michaella Krajicek (WTA-73) hebben de eerste ronde van Roland Garros 2012 niet weten te overleven. Bertens ging in drie sets onderuit tegen Christina McHale (WTA-35) en Krajicek verloor in straight sets van Petra Martic (WTA-50).De kersverse WTA toernooi winnares Bertens maakte vandaag haar debuut op een Grand Slam toernooi. Ze begon sterk aan haar openingsronde tegen Christina McHale maar wist de partij uiteindelijk niet winnend af te sluiten. De 20-jarige Nederlandse knokte vandaag zoals we haar kennen, maar dit bleek niet genoeg tegen de degelijke Amerikaanse, het werd 6-2 4-6 4-6.

Ook Krajicek kwam niet door de eerste schifting heen. Het halfzusje van Richard Krajicek ging met 2-6 5-7 onderuit tegen Martic. Het is opvallend te noemen dat Krajicek überhaupt in actie kwam, aangezien ze enkele weken geleden nog geopereerd werd aan haar knie. Na afloop liet ze dan ook weten, dat ze blij was dat ze haar wedstrijd kon spelen.

Voorbeschouwing 29 mei 2012 met Robin Haase en Rus

Op dinsdag 29 mei komen de laatste overgebleven Nederlanders in actie. Dit zijn Robin Haase (ATP-39) en Arantxa Rus (WTA-88). Beide tennissers zullen uitkomen tegen een tegenstander, waarvan ze zouden moeten kunnen winnen.

De Nederlandse kopman Haase zal zijn wedstrijd spelen tegen de Kroaat Ivan Dodig (ATP-73). Deze wedstrijd zal omstreeks 15.05 uur afgewerkt worden op Court 6. Beide heren hebben in het verleden nog geen enkele keer een wedstrijd tegen elkaar uitgevochten. Maar gezien het verschil op de ATP ranglijst, is Haase eigenlijk verplicht de wedstrijd te winnen.

Wedden op Haase – Dodig:  Unibet denkt hier hetzelfde over. Haase is met een notering van 1.21 duidelijk de favoriet. Op Dodig staat een quote van 4.25.

Arantxa Rus zal in haar eerste ronde partij in actie komen tegen de Amerikaanse Jamie Hampton (WTA-90). De wedstrijd die rond 12.30 uur op de planning staat, wordt gespeeld op Court 5. Gezien de prestaties in 2012 tot dusver, zal Rus het zwaar krijgen. De Nederlandse verloor al veertien partijen, tegenover vijftien overwinningen. Hampton speelde negenentwintig wedstrijden dit jaar, waarvan ze er slechts negen verloor.

Wedden op Rus – Hampton: De Nederlandse is toch ligt favoriet voor haar partij, op Rus staat een quote van 1.80. Wanneer Hampton de eerste ronde overleefd, keert Unibet 1.97x uw inleg uit.

Op beide wedstrijden kunt u live wedden bij Unibet.
Wedden op Tennis met Unibet