BNP Paribas Open: Novak Djokovic gemakkelijk langs Julien Benneteau

Novak Djokovic heeft zich zonder problemen geplaatst voor de halve finale op het BNP Paribas Open toernooi in Indian Wells. De tweevoudig winnaar was in de kwartfinale een maatje te groot voor Julien Benneteau. Hij gunde zijn Franse opponent slechts vier games: 6-1 6-3.

Voor een plaats in de finale staat ‘Djoko’ vanavond tegenover John Isner. Het servicekanon was in de kwartfinale in twee tiebreaks te sterk voor Ernests Gulbis. Twee jaar geleden speelden Isner en Djokovic nog een ware thriller op het prestigieuze toernooi in Indian Wells. De Amerikaan pakte toen de beslissende tiebreak in de derde set en dwong daarmee zijn eerste finaleplaats in een Masters-toernooi af.

Pennetta en Radwanska naar finale BNP Paribas Open

Flavia Pennetta en Agnieszka Radwanska hebben zich afgelopen nacht geplaatst voor de grote finale in Indian Wells. De 32-jarige Italiaanse was met 7-6 en 6-3 te sterk voor topseed Na Li. Radwanska won in straight sets van Simona Halep, die dit jaar voor het eerst de top 10 van de wereld bereikte.

Pennetta en Radwanska stonden zesmaal eerder tegenover elkaar. De huidige head-to-head stand is 4-2 in het voordeel van de Poolse. De laatste ontmoeting was eerder dit jaar op het WTA-toernooi van Dubai. In dit vierde ronde duel was Pennetta in straight sets te sterk.