Carla Suarez Navarro en Svetlana Kuznetsova naar finale WTA Oeiras

De finale van het Portugal Open toernooi gaat morgen tussen Carla Suarez Navarro en Svetlana Kuznetsova. De als eerste geplaatste Spaanse won in straight sets van Irina Begu: 7-6 6-1.

”Het is een erg goede week voor me”, vertelde Suarez Navarro. ”Het belangrijkste is dat ik nu geconcentreerd en gefocust blijf in de komende wedstrijd. Dit is zeker van belang op gravel, omdat je op deze ondergrond vele ups en downs kunt hebben in een partij.”

De 25-jarige Suarez-Navarro begint morgen voor de vijfde keer aan een WTA-finale. In de voorgaande finales kende ze weinig succes, ze won er namelijk geen één.

Kuznetsova te sterk voor Vesnina

Voormalig Roland Garros-winnares Kuznetsova was in haar halve finale een maatje te groot voor landgenote Elena Vesnina: 6-1 6-3.

”Ik bewoog niet zo goed als in mijn wedstrijd tegen Bouchard, dit zal zeker beter moeten in de finale”, aldus ‘Kuzzy’. ”Aan de start van dit toernooi had ik eigenlijk als doel het opdoen van zelfvertrouwen voor de toernooien in Madrid, Rome en Roland Garros. Het is mooi meegenomen dat ik hier in de finale sta en ik ga er morgen alles aan doen om als winnares van de baan te stappen.”

Topseed Fognini naar laatste vier ATP München

Fabio Fognini heeft zich vandaag geplaatst voor de halve finale op het BMW Open toernooi. De Italiaan was in de kwartfinale met grote cijfers te sterk voor Thomasz Bellucci. Het werd 6-2 en 6-2 voor ‘The Fog’.

Voor een plaats in de finale moet de als eerste geplaatste Fognini zien af te rekenen met Jan Lennard Struff, die op zijn beurt won van Ricardas Berankis. De tweede halve finale gaat tussen Martin Klizan en thuisspeler Tommy Haas.

Live streaming ATP Tennis

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.