Challenger Tour Finals live streaming: Huta Galung treft Gonzalez

ATP Challenger Tour Finals live streaming. De 28-jarige Jesse Huta Galung (ATP-106) kan vandaag een grote stap zetten richting de halve finale van de Challenger Tour Finals in Sao Paulo. De Nederlander speelt omstreeks 17.30 uur Nederlandse tijd tegen Alejandro Gonzalez, de nummer 107 van de wereld.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Goede overwinning op Martin

Huta Galung maakte gisteren een goede indruk tijdens zijn eerste wedstrijd op de Challenger Tour Finals. De Haarlemmer was in zijn openingswedstrijd met 6-3 en 6-4 te sterk voor de als zevende ingeschaalde Andrej Martin. ”Ik ben blij dat ik mijn eerste wedstrijd in twee sets heb kunnen winnen”, aldus Huta Galung. ”Het is ook belangrijk om zo min mogelijk sets te verliezen, want dat kan aan het einde van de groepsfase nog beslissend zijn.”

Huta Galung favoriet tegen Gonzalez

De huidige nummer drie van Nederland lijkt ook vandaag de meeste aanspraak te hebben op de overwinning. Huta Galung heeft dit jaar aangetoond op gravel goed uit de voeten te kunnen. Hij won maar liefst 30 van zijn 43 wedstrijden op het gemalen baksteen. Dit leverde onder andere drie Challenger-finales op, waarvan hij er twee winnend afsloot.

Ik denk dat Huta Galung vandaag in drie sets gaat winnen van Gonzalez. De Colombiaan was in zijn eerste wedstrijd op het eindejaarstoernooi met 6-3 6-3 te sterk voor Filippo Volandri.

Programma Challenger Tour Finals

Naast de wedstrijd tussen Huta Galung en Gonzalez staan er vandaag nog drie andere wedstrijden op het programma. De volgende wedstrijden zijn LIVE te volgen via Unibet TV:

16.00 uur: Volandri – Martin
19.00 uur: Clezar – Ungur
22.00 uur: Nedovesov – Gabashvili

Verdien geld dankzij Huta Galung

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Huta Galung en Gonzalez, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws