Dames finale US Open Tennis: Serena Williams – Victoria Azarenka

Volg zondag 8 september de finale van het dames enkelspel live via Unibet TV: Serena Williams (WTA-1) – Victoria Azarenka (WTA-2). De Amerikaanse en Wit-Russische verschijnen om 22.30 uur Nederlandse tijd in het Arthur Ashe Stadium om hun US Open finale af te werken.

Williams bereikte de finale via opnieuw een gemakkelijke overwinning. Tegen Na Li, de nummer vijf van de plaatsingslijst, verloor de Amerikaanse slechts drie games: 6-0 6-3. Na een snelle eerste set, werd Williams aan het begin van het tweede bedrijf gebroken. Ze stelde echter snel orde op zaken en trok de overwinning over de streep.

Tegenstander Azarenka, verliezend finaliste op de US Open 2012, won haar halve finale in straight sets van Flavia Pennetta, de nummer 83 van de wereld. Azarenka stapte met een 6-4 en 6-2 overwinning van de baan.

Head-to-head in voordeel Williams

De wedstrijd Williams – Azarenka stond vijftien keer eerder op het programma. Twaalf van de vijftien wedstrijden werden gewonnen door Williams, Azarenka was driemaal de sterkste.

Opvallend is dat de laatste twee ontmoetingen op hardcourt een prooi waren voor de Wit-Russische, deze overwinningen boekte ze in Doha 2013 en Cincinnati 2013.

Williams favoriet voor vijfde US Open titel

Dertiger Williams is door bookmaker Unibet aangewezen als favoriet voor de eindzege. Mocht de Amerikaanse ook daadwerkelijk winnen, dan is ze voor de vijfde maal de sterkste in eigen land. In 1999, 2002, 2008 en 2012 was ze al de sterkste op Flushing Meadows. Verliezend finaliste was ze in 2001 en 2011.

Verdien geld dankzij Williams

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Williams en Azarenka, kunt u ook geld verdienen dankzij de Amerikaanse. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op US Open 2013