David Ferrer – Alexander Zverev: Live streaming ATP Hamburg

Tennisliefhebbers op het Bet at Home Open toernooi kijken reikhalzend uit naar de halve finale tussen David Ferrer (ATP-7) en wonderkind Alexander Zverev, nu nog de nummer 285 van de wereld. De twee tennissers verschijnen om 18.00 uur op de baan.

Zverev, voormalig nummer één bij de junioren, plaatste zich via Tobias Kamke voor de halve finale. Het is voor het eerst sinds 2006 dat een 17-jarige speler de halve finale haalt op een ATP-toernooi. Mocht Zverev vandaag opnieuw voor een verrassing zorgen, dan evenaart hij Rafael Nadal. De Spanjaard bereikte in 2004 op 17-jarige leeftijd voor het laatst de finale op ATP-niveau.

”Ik was niet nerveus voor de wedstrijd”, vertelde Zverev na zijn gewonnen kwartfinale. ”Ik ben verheugd met het niveau dat ik na de verloren eerste set heb gehaald. Ik hoop dat ik dit weer mee kan nemen in de halve finale tegen David Ferrer.”

Ferrer favoriet voor finaleplaats in Hamburg

Ik verwacht dat het sprookje voor Zverev vandaag eindigt. Na knappe overwinningen op diverse spelers, zal gravelbijter Ferrer toch een maatje te groot zijn voor het grote talent uit Duitsland. Ik zet in op een 2-0 overwinning in sets voor de nummer zeven van de wereld.

Philipp Kohlschreiber – Leonardo Mayer

De 30-jarige Philipp Kohlschreiber (ATP-26) en drie jaar jongere Leonardo Mayer (ATP-46) staan tegenover elkaar in de tweede halve finale in Hamburg. Deze partij staat om 15.30 uur gepland. Twee keer eerder namen de heren het tegen elkaar op, op het gemalen baksteen. Beide ontmoetingen werden in straight sets gewonnen door de Argentijn.

Halve finales ATP Bogota

Zaterdag 19 juli staan ook de halve finales van het Claro Open Colombia toernooi in Bogota op het programma. Om 20.00 uur Nederlandse tijd begint de eerste halve finale, deze gaat tussen dertigers Radek Stepanek (ATP-39) en Ivo Karlovic (ATP-29). Aansluitend speelt Bernard Tomic (ATP-124) tegen de relatief onbekende Victor Estrella (ATP-92) uit de Dominicaanse Republiek.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het volgen van de wedstrijden met Nederlandse deelnemers een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.