Davis Cup live streaming: Robin Haase moet winnen van Tomas Berdych

Nederland begint met een 2-1 achterstand aan de derde en laatste speeldag van de Davis Cup-ontmoeting met Tsjechië. Dit betekent dat Robin Haase (ATP-46) het vierde duel moet winnen van Tomas Berdych (ATP-7), om een vijfde en beslissende wedstrijd af te dwingen. De wedstrijd tussen Haase en Berdych staat om 13.00 uur gepland in de CEZ Arena.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Oranje kwam op een 2-1 achterstand na het verloren dubbelspel van zaterdag. Robin Haase en Jean Julien Rojer hadden goede kansen, maar kwamen net te kort tegen het duo Tomas Berdych / Radek Stepanek. Kopman Haase was na afloop niet te spreken over het gedrag van Berdych.

”Ik vind het jammer dat je als nummer zeven van de wereld, dit soort gedrag moet vertonen”, aldus Haase over het gedrag van Berdych, die vlak voordat Haase ging serveren voor de derde set nog een blessurebehandeling aanvroeg. ”Het zegt ook iets over hoe wij speelden, dat ze kennelijk dit soort dingen nodig hadden. Ze kunnen er allebei wat van. Ook Stepanek heeft mij tijdens onze wedstrijd op vrijdag continu lopen irriteren. Ik probeer het te negeren, maar soms is het wel nodig om even boos te worden.”

Haase won één keer van ‘irritante’ Berdych

Drie keer eerder stonden Haase en ‘Birdman’ tegenover elkaar op een ATP-toernooi. In 2007 boekte Haase zijn enige overwinning op de 28-jarige Tsjech. Op het ATP Masters-toernooi van Montreal was de Nederlander met 6-4 en 7-5 te sterk voor Berdych.

Mocht Haase winnen van Berdych, dan neemt Igor Sijsling het vijfde en beslissende duel voor zijn rekening. De 26-jarige Amsterdammer treft hierin Radek Stepanek, de nummer twee van Tsjechië.

Davis Cup Wereldgroep: Nederland – Tsjechië

De Davis Cup Wereldgroep ontmoeting tussen Nederland en Tsjechië vindt plaats van vrijdag 31 januari tot en met zondag 2 februari. De wedstrijden worden gespeeld op de indoorbaan in de CEZ Arena in Ostrava. De winnaar van dit duel plaatst zich voor de tweede ronde van het Davis Cup toernooi. Voor de verliezer wacht een play-off duel in september.

Live stream Davis Cup kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct live naar Robin Haase en Igor Sijsling tijdens de Davis Cup ontmoeting Nederland – Tsjechië. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws