Davis Cup live streaming: Robin Haase – Radek Stepanek

Robin Haase (ATP-46) en Radek Stepanek (ATP-50) bijten vrijdag 31 januari de spits af in de Davis Cup-ontmoeting tussen Nederland en Tsjechië. De nummer één van Nederland en nummer twee van Tsjechië verschijnen om 15.00 uur op de indoorhardcourtbaan in de CEZ Arena.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Voor de 26-jarige Hagenaar, die dit jaar nog geen enkele wedstrijd wist te winnen, is de ontmoeting tegen Tsjechië erg bijzonder. In 2006 maakte Haase namelijk zijn debuut voor het Nederlands team tegen de Tsjechen. Destijds verloor de Hagenaar de eerste singlepartij van Tomas Berdych en won hij het slotduel tegen Jan Henrych. Dit laatste duel telde overigens alleen mee voor de statistieken.

De ervaren Stepanek staat de laatste jaren bekend als ‘Davis Cup specialist’. De inmiddels 35-jarige tennisser zorgde er namelijk de afgelopen twee jaar hoogstpersoonlijk voor dat zijn land de Davis Cup titel binnensleepte. In 2012 won hij het vijfde en beslissende duel van Nicolas Almagro, vorig jaar vertoonde hij hetzelfde kunstje door in het slotduel af te rekenen met Dusan Lajovic.

Igor Sijsling – Tomas Berdych

Aansluitend aan de partij tussen Haase en Stepanek verschijnen Igor Sijsling (ATP-62) en Tomas Berdych (ATP-7) op de baan in de CEZ Arena. Deze wedstrijd is te volgen via een live stream Unibet.

In een interview met de NOS voorafgaand aan deze Davis Cup wedstrijd, liet ‘Sijs’ weten dat de Nederlanders die in actie komen hun beste spel moeten laten zien. ”De Tsjechen zijn hoger gekwalificeerd en op papier stuk voor stuk betere spelers, dus we moeten alles geven om te winnen.”

Tegenstander Berdych is nog niet helemaal hersteld van zijn Australian Open trip. ”Ik heb het erg zwaar gehad de afgelopen vijf dagen, want de overgang in tijdsverschil en temperatuurverschil is enorm groot. Maar ik ben nu hier en ik ga er alles aan doen om mijn team te helpen aan de overwinning op Nederland.

Sijsling en ‘Birdman’ hebben nog nooit eerder tegen elkaar gespeeld. Berdych vertelde dat hij niet veel weet over de speelwijze van de 26-jarige Nederlander. ”Het wordt onze eerste wedstrijd, maar ik ga met mijn coach en teamgenoten praten om informatie in te winnen over zijn spel.”

Davis Cup Wereldgroep: Nederland – Tsjechië

De Davis Cup Wereldgroep ontmoeting tussen Nederland en Tsjechië vindt plaats van vrijdag 31 januari tot en met zondag 2 februari. De wedstrijden worden gespeeld op de indoorbaan in de CEZ Arena in Ostrava. De winnaar van dit duel plaatst zich voor de tweede ronde van het Davis Cup toernooi. Voor de verliezer wacht een play-off duel in september.

Live stream Davis Cup kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct live naar Robin Haase en Igor Sijsling tijdens de Davis Cup ontmoeting Nederland – Tsjechië. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws