De Bakker en Krajicek in actie op kwalificatietoernooi Indian Wells

De 25-jarige Thiemo de Bakker (ATP-152) is in de eerste kwalificatieronde van de BNP Paribas Masters gekoppeld aan Daniel Kosakowski (ATP-366) uit de Verenigde Staten. Deze partij staat gepland om 20.00 uur Nederlandse tijd op Court 3.

De Hagenaar, die twee rondes moet overleven om het hoofdschema te halen, boekte in 2010 zijn beste prestatie op het Masters-toernooi in Indian Wells. Toen schopte hij het tot de derde ronde, waarin Andy Roddick uiteindelijk nipt te sterk bleek. Een jaar later was de Nederlander al begonnen aan zijn vrije val op de wereldranglijst, waardoor hij niet verder kwam dan de eerste ronde.

Ik verwacht dat De Bakker zich gaat plaatsen voor de beslissende kwalificatieronde voor het BNP Paribas Open 2014 toernooi. De huidige nummer 152 van de wereld gaat zich niet laten verrassen door de 22-jarige Kosakowski.

Michaella Krajicek – Barbora Zahlavova Strycova

Michaella Krajicek (WTA-235) speelt dinsdag 4 maart om 23.00 uur Nederlandse tijd haar beslissende kwalificatiewedstrijd tegen Barbora Zahlavova Strycova, de nummer 65 van de WTA-ranglijst.

‘Misa’, die drie keer eerder de tweede ronde in het hoofdtoernooi bereikte, speelde gisteren haar eerste kwalificatiewedstrijd op het tennispark van Indian Wells. Ze gaf Katarzyna Piter geen enkele kans en gunde haar slechts vier games. Tegenstander Zahlavova Strycova won op haar beurt in straight sets van Grace Min.

Hoewel Krajicek twee van de drie voorgaande ontmoetingen met Zahlavova Strycova wist te winnen, verwacht ik niet dat er vanavond met de overwinning vandoor gaat. Zahlavova Strycova is voor mij de favoriet voor een plaats in het hoofdtoernooi in Indian Wells.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws