Debuut Sijsling tegen Muller op Roland Garros

Igor Sijsling (ATP-122) zal zondag 27 mei 2012 zijn debuut maken in het hoofdtoernooi van Roland Garros. De 24-jarige Amsterdammer komt in de eerste ronde van het graveltoernooi uit tegen Gilles Muller (ATP-52). De wedstrijd zal omstreeks 13.25 uur van start gaan op Court 2.

De Nederlander Sijsling bereikte het hoofdtoernooi via de kwalificaties. Hierin won de 24-jarige tennisser achtereenvolgens van Diego Junqueria (4-6 6-0 8-6), Hiroki Moriya (6-3 6-3) en Jerzy Janowicz (6-4 3-6 6-4).

Sijsling en Muller hebben al twee maal eerder tegen elkaar gespeeld, weliswaar op Challenger niveau. Dit was in 2010 bij de Challanger toernooien in Jersey en Eckental. Beide ontmoetingen gingen nipt naar de Nederlander, dus Sijsling zal met een goed gevoel de baan op gaan.

Wedden op Roland Garros 2012.   Unibet heeft echter Muller aangewezen als de favoriet. Op de 29-jarige Luxemburger staat een quote van 1.74. Sijsling wordt met een notering van 2.05 niet geheel kansloos geacht.

Del Potro – Montanes

Ook Juan Martin Del Potro (ATP-9) komt op de eerste speeldag in actie. De outsider voor de eindzege zal het op moeten nemen tegen de ervaren Albert Montanes (ATP-65). De wedstrijd zal vermoedelijk rond 12.05 uur van start gaan op het Centre Court.

De Argentijn Del Potro kende een goede voorbereiding in aanloop naar Roland Garros 2012. Hij behaalde een halve finale tijdens het ATP Masters toernooi in Madrid en won het ATP toernooi van Estoril. Op weg naar zijn zege in Estoril, stond hij in de kwartfinale tegenover zijn opponent van vandaag. Deze wedstrijd werd overtuigend met tweemaal 6-2 gewonnen.

Uiteraard is de nummer negen van de ATP ranglijst de grote favoriet voor de tweede ronde.

Wedden op Roland Garros. Op Del Potro staat dan ook een notering van 1.02. Wanneer Montanes ”Del Po” weet te verslaan, dan keert Unibet 15.00x uw inleg uit.
Wedden op Tennis met Unibet