Dominika Cibulkova – Na Li: Live streaming Australian Open 2014

Dominika Cibulkova (WTA-24) begint zaterdag 25 januari aan haar eerste Grand Slam finale ooit. De Slowaakse moet in de Australian Open finale zien af te rekenen met de nummer vier van de plaatsingslijst, Na Li. Deze partij staat om 09.30 uur Nederlandse tijd gepland in de Rod Laver Arena.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

In haar road-to-the-final was Cibulkova onder meer te sterk voor Maria Sharapova en Agnieszka Radwanska, twee speelsters die terug te vinden zijn in de tennistop. Vooral tegen Radwanska maakte ze veel indruk, ze gunde de Poolse slechts drie games. ”Van het eerste tot het laatste punt heb ik geprobeerd gefocust te blijven en niet te denken aan de finale. Dat was niet gemakkelijk toen ik ook in de tweede set voor kwam”, aldus Cibulkova.

Geïnspireerd door Wimbledon-winnares Bartoli

Tijdens haar halve finale tegen Radwanska werd Cibulkova gesteund door haar goede vriendin Marion Bartoli. De Française, die vorig jaar abrupt haar loopbaan beëindigde, verraste vriend en vijand door het magische Wimbledon op haar naam te schrijven.

”Zij was een belangrijke inspiratiebron. Toen zij Wimbledon won, waren we al hechte vriendinnen. Ik wist daarom hoe hard zij er voor werkte en hoeveel zij het verdiende’, aldus Cibulkova. ‘Toen zij won wist ik dat niets onmogelijk is. Direct na mijn halve finale kwam ze naar me toen in de fitnessruimte. We begonnen allebei te huilen. Ze was zo blij voor me.”

Cibulkova won nog nooit van Li

Cibulkova zal weinig vertrouwen putten uit haar eerdere wedstrijden tegen Li. De dames stonden vier keer eerder tegenover elkaar en de Slowaakse slaagde er geen enkele keer in om als winnares van de baan te stappen. De laatste ontmoeting vond vorig jaar plaats tijdens het WTA-toernooi in Toronto. Li won deze partij met 7-6 en 6-2.

Verdien geld dankzij Cibulkova

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Cibulkova en Li, kunt u ook geld verdienen dankzij de Slowakije. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Win officiële Australian Open 2014 Goodies!

Altijd al in het bezit willen komen van een officiële spelers handdoek of een officieel programmaboek van de Australian Open? Doe dan tussen woensdag 22 januari en zondag 26 januari mee aan onze GrandSlamToernooi.nl Competition! Lees voordat je meedoet eerst even de spelregels goed door in het artikel op onze website!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Australian Open 2014