Eerste ronde Winston Salem 2013: Igor Sijsling – Thiemo de Bakker

Sijsling APImagesIgor Sijsling (ATP-69) treft vanavond zijn landgenoot Thiemo de Bakker (ATP-101) in de eerste ronde van het ATP 250-toernooi in Winston Salem. De wedstrijd tussen de twee Nederlanders staat om 21.00 uur Nederlandse tijd op de planning.

Sijsling en qualifier De Bakker hebben op profniveau vier keer eerder tegen elkaar gespeeld. De eerste twee ontmoetingen die op Future-niveau plaatsvonden, werden gewonnen door de 24-jarige De Bakker. Sijsling nam revanche op het ATP-toernooi in Rosmalen en op het Challenger-toernooi in Alphen aan de Rijn.

De vijfde confrontatie tussen Sijsling en De Bakker gaat vermoedelijk gewonnen worden door ”Sijs”. De Amsterdammer is de aangewezen favoriet.

Robin Haase – Lukas Rosol

Terwijl Sijsling en De Bakker onderling uitvechten wie de tweede ronde bereikt, begint Robin Haase (ATP-59) vannacht aan zijn tweede ronde partij op het Winston Salem Open toernooi. De 26-jarige Nederlander gaat het opnemen tegen Lukas Rosol (ATP-43), de nummer twaalf van de plaatsingslijst. Beide heren verschijnen om 02.30 uur Nederlandse tijd op de baan om hun wedstrijd af te werken. Liefhebbers kunnen de wedstrijd live volgen via Unibet TV.

De Hagenaar begon gisterenavond sterk aan zijn eerste hardcourttoernooi in de aanloop naar de US Open. In de openingsronde wist Haase namelijk vrij eenvoudig te winnen van Adrian Mannarino: 6-3 6-3. Met het bereiken van de tweede ronde evenaart Haase zijn prestatie uit 2012, waardoor hij zijn ATP-punten van deze week al succesvol verdedigd heeft.

Ondanks het feit dat Rosol een stuk hoger op de wereldranglijst staat, is het toch Haase die volgens bookmaker Unibet de favoriet is voor een plek in de derde ronde. Mocht de Nederlander als winnaar van de baan stappen, dan wacht mogelijk een ontmoeting met Fernando Verdasco.

Verdien geld dankzij Sijsling

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Sijsling en De Bakker, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws