Elke dag €5 cadeau bij Live Wedden op tennis!

Wedden op Tennis is altijd spannend. Wedden op Live Tennis is nog veel spannender en een gratis weddenschap cadeau krijgen omdat je live op tennis wedt, is helemaal leuk! Want als je nu live inzet bij 888sport op de ATP-Challenger Tour en ATP Champions Tour en ITF-toernooien, krijg je een gratis weddenschap ter waarde van €5 cadeau.

Het loopt tegen het einde van het jaar en dat betekent dat er even geen topklasse WTA en TPA tennis is. De grote namen genieten even van hun rust en komen op krachten voor het nieuwe jaar.

Wedden op TennisMaar in de lagere klassen van het internationale tennis wordt er gewoon doorgespeeld. Er worden wedstrijden in de ATP-Challenger Tour en ATP Champions Tour gespeeld en de ITF organiseert ook tal van toernooien. Challengers zijn een opstapje naar het hoogste niveau en kunnen dus hele verrassende partijen bieden. Ook ligt niveau binnen de ITF-toernooien vaak verrassend hoog. En vaak zijn de odds veel beter dan wanneer je inzet op bekende namen als Nadal, Djokovic, Murray, Venus & Serena Williams, Kerber en Halep.

Gratis wedden op Live Tennis

888sport je wil laten zien dat het ook heel interessant kan zijn om op andere tenniscompetities te wedden dan de grote toernooien van de WTA en TPA. Daarom krijg je een cadeautje als je LIVE inzet op het tennis van de mindere goden in de Challenger of Chapmpions Tour of een van de ITF-toernooien: een Gratis Weddenschap ter waarde van €5. Zo’n gratis weddenschap kun je tot het einde van de maand elke dag verdienen als je live wedt op tennis bij 888sport.

Gratis wedden op tennis bij 888sport

Je hoeft niet veel te doen om zo’n gratis weddenschap te verdienen. Je logt in op je 888sport-account. Vervolgens plaats je op één dag tenminste vijf live weddenschappen waarbij je €10 inzet op tennis. De volgende dag ontvang je een gratis weddenschap ter waarde van €5! Simpel dus en snel verdiend!

Je moet wel live inzetten, met echt geld en tegen odds van tenminste 1.50. De odds mogen gecombineerde of cumulatieve odds zijn, en dus mag je ook meervoudige weddenschappen inzetten – je hoeft niet persé enkelvoudige bets in te zetten.

Heb je jouw gratis weddenschap ter waarde van €5 eenmaal ontvangen, dan heb je 72 uur de tijd om hem te gebruiken. Je moet je gewonnen FreeBet in één keer inzetten, dus als een weddenschap waarmee je €5 inzet. En wat zou het mooi zijn als je het jaar goed begint met een leuke winst dankzij een gratis weddenschap! Dus veel succes met wedden op tennis!