Federer moet winnen van Del Potro: World Tour Finals live streaming

Tennis live streaming. Juan Martin Del Potro (ATP-5) en zesvoudig winnaar Roger Federer (ATP-7) maken zaterdag 9 november in een rechtstreeks duel uit wie zich plaatst voor de halve finale op de ATP World Tour Finals 2013. De twee top 10-spelers worden om 15.00 uur Nederlandse tijd in The O2 Arena verwacht om hun wedstrijd af te werken.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Del Potro en Federer stonden negentien keer eerder tegenover elkaar in een officiële wedstrijd. De head-to-head tussenstand is 14-5 in het voordeel van de 32-jarige Zwitser. Echter is de boomlange Argentijn op de World Tour Finals nog ongeslagen tegen ‘The FedExpress’. Zowel in 2009 als in 2012 won Del Potro in drie sets van Federer op het eindejaarstoernooi van de ATP-Tour.

Bookmaker Unibet verwacht dat Del Potro zich gaat plaatsen voor de halve finale. Op de boomlange Argentijn staat een notering van 1.70, terwijl een overwinning van Federer genoteerd staat voor 2.10x uw inleg.

Novak Djokovic – Richard Gasquet

Het avondduel van vrijdag 9 november gaat tussen Novak Djokovic (ATP-1) en de nummer negen van de wereld, Richard Gasquet. Deze partij staat om 20.45 uur Nederlandse tijd gepland op het Centre Court.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Voor Djokovic en Gasquet staat er vanavond niet veel meer op het spel. De Serviër is al zeker van de winst in Groep B en de Fransman is met twee verloren partijen al zeker van uitschakeling. Beide heren spelen enkel nog voor de nodige punten op de wereldranglijst en een winstpremie.

Djokovic is voor mij de grote favoriet in het laatste groepsduel van de World Tour Finals 2013. Gasquet heeft dit toernooi weinig potten kunnen breken en zal ook vanavond geen aanspraak maken op de overwinning.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws