Finale ATP Parijs live streaming: Novak Djokovic – David Ferrer

De finale van het grote indoortoernooi in Parijs gaat tussen Novak Djokovic (ATP-2) en David Ferrer (ATP-3). De 26-jarige Serviër en vijf jaar oudere Spanjaard beginnen om 15.00 uur aan de grote finale op het Centre Court van de BNP Paribas Masters 2013.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Dankzij de knappe overwinning van Ferrer op Rafael Nadal, heeft Djokovic nog altijd een kans om het jaar af te sluiten als nummer één van de wereld. ”Ik weet dat er nog een kleine kans bestaat. Als ik het jaar kan eindigen als nummer één, dan is dat een meevaller. Ik denk niet dat het erg waarschijn is, dus ik focus op de zaken waar ik zelf invloed op heb en dat is het winnen van mijn wedstrijden.”

Achttiende ontmoeting tussen Djokovic en Ferrer

Djokovic en Ferrer staan vanmiddag voor de achttiende keer tegenover elkaar op een officieel toernooi. In de voorgaande zeventien wedstrijden stapte ”Djoko” twaalf keer als winnaar van de baan, vijf keer was het Ferrer die aan het langste eind trok.

Dit jaar troffen ”Djoko” en Ferrer elkaar één keer, in de halve finale van de Australian Open 2013. De Serviër gunde de 31-jarige Ferrer slechts vijf games en stuurde hem met 6-2 6-2 en 6-1 naar huis.

Djokovic favoriet voor titel Parijs

De 26-jarige Djokovic is voor mij de favoriet in deze finale. Ik denk dat de als tweede geplaatste tennisser in een straight sets overwinning van de baan stapt. Mocht ”Nole” ook daadwerkelijk winnen, dan pakt hij zijn tweede titel op de BNP Paribas Masters in Parijs.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws