Finale Australian Open live streaming: Na Li – Dominika Cibulkova

De 31-jarige Na Li (WTA-4) speelt zaterdag 25 januari haar derde Australian Open finale. In deze finale is ze gekoppeld aan de zeven jaar jongere Dominika Cibulkova (WTA-24) uit Slowakije. Beide dames verschijnen om 09.30 uur Nederlandse tijd op het Centre Court van Melbourne Park.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

De nummer vier van de plaatsingslijst is bezig aan een uitstekend toernooi. Op weg naar de finale won ze van Ana Konjuh, Belinda Bencic, Lucie Safarova, Ekaterina Makarova, Flavia Pennetta en Genie Bouchard. Alleen in het duel met Safarova kroop Li door het oog van de naald. De Tsjechische liet namelijk in deze wedstrijd een matchpoint onbenut, waarna Li de wedstrijd alsnog naar zich toe trok. ”Als ik hier de titel verover, zal ik haar een glimlachje sturen. Dat is het enige wat ik kan doen”, aldus de Roland Garros winnares van 2011.

Li voor derde keer in Australian Open finale

De 31-jarige Li staat voor de derde maal in haar carrière in de finale van de Australian Open. Haar eerste finale speelde ze in 2011, maar ze verloor in een driesetter van de Belgische Kim Clijsters. Afgelopen jaar stond ze voor de tweede maal in de eindstrijd. Li begon erg sterk maar verloor opnieuw na drie sets, mede door een verzwikte enkel. De Chinese gaat uit van driemaal scheepsrecht.

”Het is nu de derde keer dat ik hier in de finale sta, dus ik denk dat ik wel aardig dichtbij de trofee ben. Dit jaar zal ik proberen niet te vallen, omdat ik vorig jaar in de eindstrijd ietwat ongelukkig was door tweemaal onderuit te gaan terwijl ik erg goed stond te spelen.”

Li favoriet voor eindzege Australian Open 2014

Bookmaker Unibet verwacht dat Li de grote winnares wordt van de Open Australische Tenniskampioenschappen. Op de Chinese staat een quote van 1.38, tegenover een notering van 3.10 op een eindzege van Cibulkova.

Win officiële Australian Open 2014 Goodies!

Altijd al in het bezit willen komen van een officiële spelers handdoek of een officieel programmaboek van de Australian Open? Doe dan tussen woensdag 22 januari en zondag 26 januari mee aan onze GrandSlamToernooi.nl Competition! Lees voordat je meedoet eerst even de spelregels goed door in het artikel op onze website!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Australian Open 2014