Finale Roland Garros 2012 wordt maandag hervat

Het finaleduel tussen Novak Djokovic (ATP-1) en Rafael Nadal (ATP-2) wordt op maandag 11 juni 2012 afgespeeld. Eerder op de avond werd het duel aan het begin van de vierde set gestaakt. Beide heren zullen morgen om 13.00 uur op de baan verschijnen om hun duel te hervatten. Dit wordt gedaan met een 6-4 6-3 2-6 1-2 stand, in het voordeel van titelverdediger Nadal.

Alhoewel Nadal in de eindstrijd aan de leiding gaat, zal de Spanjaard niet ongelukkig zijn met het uitstel. De inwoner van Mallorca begon indrukwekkend aan de finale en claimde de eerste twee sets met overmacht. Ook in het derde bedrijf begon Nadal prima. Hij nam een 2-0-voorsprong en leek hard op weg naar zijn zevende zege op Roland Garros. Djokovic vocht zich echter knap terug in de wedstrijd door liefst acht games op rij te pakken. De Serviër won zodoende de derde set met 6-2 en nam in de vierde set een 2-0-voorsprong.

Nadat Nadal daarna zijn service behield, moesten de tennissers de baan verlaten vanwege de regenbuien. Daarmee was de comeback van Djokovic voorlopig gestuit.

ATP toernooi Halle

Terwijl Djokovic en Nadal het restant van hun Grand Slam finale afwerken, gaat in Duitsland de voorbereiding op Wimbledon van start. Op de grasbanen in het Duitse Halle, begint het Gerry Weber Open Toernooi. Nederlander Robin Haase komt op de eerste dag van dit toernooi, direct in actie tegen Mikhail Youzhny. Aanvang van de wedstrijd is 13.05 uur.

Haase en Youzhny stonden op Roland Garros 2012 ook tegenover elkaar. Deze tweede ronde partij in Parijs verloor Haase van zijn Russische opponent. Het zal goed voor het vertrouwen van de 25-jarige Hagenees zijn, wanneer hij de wedstrijd nu wel over de streep trekt.

Unibet geeft onze landgenoot echter weinig kans op de tweede ronde. Youzhny is met een quote van 1.45 ruim de favoriet. Wanneer Haase voor een verrassing zorgt, keert Unibet 2.68x uw inleg uit.

Wedden op Tennis met Unibet