Gael Monfils – Jarkko Nieminen: Live streaming Montpellier

Publiekslieveling Gael Monfils (ATP-30) speelt zaterdag 8 februari zijn halve finale partij op het ATP-toernooi in Montpellier. De 27-jarige Fransman neemt het op tegen Jarkko Nieminen, de nummer 36 van de wereld. Deze wedstrijd staat om 14.45 uur gepland op het Centre Court van het Open Sud de France.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Monfils en Nieminen stonden in het verleden drie keer eerder tegenover elkaar, telkens was het ‘La Monf’ die als winnaar van de baan stapte. De laatste ontmoeting vond plaats op het indoortoernooi in Montpellier 2012. In de kwartfinale was het de Fransman die zich met een 6-3 en 6-3 zege voor halve finale plaatste. Ook vanmiddag is hij voor mij de favoriet voor de overwinning.

Richard Gasquet – Jerzy Janowicz

De tweede halve finale in Montpellier gaat tussen Richard Gasquet (ATP-9) en Jerzy Janowicz (ATP-21). Beide heren verschijnen  om 16.30 uur op de baan. Deze wedstrijd is te volgen via een livestream van Unibet.

Titelverdediger Gasquet plaatste zich via een 6-4 en 6-2 overwinning op Albano Olivetti voor de laatste vier tennissers in Montpellier. ”Ik ben blij met de overwinning”, aldus Gasquet. ”Wedstrijden zoals vanavond zijn altijd lastig om te spelen. Ik had deze week al een keer getraind met Albano, dus ik wist wat hij kan. Je moet wachten op je kansen en dan zorgen dat je dan je beste spel speelt.”

Halve finales ATP-toernooien Zagreb en Vina del Mar

Vandaag staan ook de halve finales op het programma in Zagreb en Vina del Mar. Op het PBZ Zagreb Indoortoernooi strijden Marin Cilic, Bjorn Phau, Tommy Haas en Daniel Evens om een plaats in de finale. De halve finales in het Chileense Vina del Mar zijn  Santiaho Giraldo – Leonardo Mayer en Fabio Fognini – Nicolas Almagro.

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws