Grigor Dimitrov met moeite naar tweede ronde ATP Rome

Grigor Dimitrov heeft zich vandaag met de nodige moeite geplaatst voor de tweede ronde op het Internazionali BNL d’Italia in Rome. De 22-jarige Bulgaar was in drie sets te sterk voor Edouard Roger-Vasselin, die ruim veertig plaatsen lager staat op de wereldranglijst.

”De eerste paar wedstrijden op gravel zijn altijd lastig, je krijgt toch te maken met verschillende banen en weersomstandigheden”, aldus ‘Dimi’ na afloop van zijn overwinning. ”Ik verloor de openingsset omdat ik er niet in slaagde om mijn kansen te benutten. Ik heb hard voor de overwinning moeten vechten en ik ben er gelukkig in geslaagd om te winnen.”

Djokovic en Sijsling morgen in actie op Internazionali BNL d’Italia

Novak Djokovic, de huidige nummer twee van de wereld, komt dinsdag 13 mei voor het eerst in actie op het laatste Masters-toernooi in de aanloop naar Roland Garros. De 26-jarige Serviër gaat het opnemen tegen Radek Stepanek. Deze partij begint om 13.30 uur op het centre court.

Naast ’the Djoker’ speelt ook Igor Sijsling op de derde dag van het Internazionali BNL d’Italia 2014. De Amsterdammer gaat omstreeks 14.00 uur spelen tegen wildcard-speler Marco Cecchinato, de nummer 149 van de wereldranglijst.

Federer bevestigt deelname ATP Rome

Roger Federer heeft vandaag laten weten dat hij deze week ‘gewoon’ meedoet aan het ATP-toernooi in Rome. De Zwitser trok zich afgelopen week terug in Madrid om bij de bevalling te kunnen zijn van zijn tweede tweeling.

In zijn eerste wedstrijd treft de verliezend finalist van vorig jaar Jeremy Chardy. De Fransman won in de eerste ronde in straight sets van Robin Haase. De wedstrijd tussen Federer en Chardy staat op woensdag gepland.

Live streaming ATP Rome

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden in Rome LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.