Haas, Cilic, Almagro en Monaco naar halve finale Hamburg

Tommy Haas (ATP-49), Marin Cilic (ATP-15), Nicolas Almagro (ATP-10) en Juan Monaco (ATP-14) hebben zich geplaatst voor de halve finale van het Bet-at-home Open toernooi te Hamburg. Deze halve finales zullen op zaterdag 21 juli gespeeld gaan worden. De eerste halve finale van de dag, zal beginnen om 13.45 uur.

Voorbeschouwing: Nicolas Almagro – Juan Monaco

De eerste halve finale van het Bet-at-home Open toernooi zal gaan tussen topseed Nicolas Almagro en de als derde geplaatste Juan Monaco. De wedstrijd zal gespeeld worden op het centre court in Hamburg.

Beide heren wonnen hun kwartfinale in straight sets. Almagro was bij de laatste acht te sterk voor de als zesde ingeschaalde Duitser, Philipp Kohlschreiber. De 26-jarige Spanjaard trok deze wedstrijd met tweemaal 7-5 naar zich toe.

Monaco speelde ook een ”close match”. De Argentijn won met 6-3 7-5 van Jeremy Chardy. Deze wedstrijd nam ongeveer anderhalf uur in beslag.

De als eerste geplaatste Almagro heeft volgens Unibet de meeste kans op de finale. Op de Spanjaard staat een notering van 1.46. Wanneer Monaco de finale in Hamburg bereikt, dan keert Unibet 2.65x uw inleg uit.

Voorbeschouwing: Marin Cilic – Tommy Haas

Aansluitend aan de eerste halve finale, komen Marin Cilic en Tommy Haas in actie. Cilic won zijn kwartfinale van Albert Ramos en Tommy Haas was te sterk voor zijn landgenoot Florian Mayer.

Cilic en wildcardspeler Haas hebben twee maal eerder tegen elkaar gespeeld. Op het heilige gras van Wimbledon 2009, won Haas de eerste ontmoeting in vijf sets. De tweede onderlinge wedstrijd vond eerder dit jaar plaats in München. In de halve finale van dit ATP-toernooi, was Cilic met 6-3 6-4 te sterk voor de voormalig nummer twee van de wereld.

Ondanks het feit dat Haas in uitstekende vorm verkeerd, wordt hij niet gezien als de favoriet. Op de 34-jarige veteraan staat een quote van 2.42. Een overwinning van Cilic wordt gewaardeerd met een notering van 1.54.

Wedden op Tennis met Unibet