Haase in eerste ronde Bet-at-home Open tegen Bachinger

Op maandag 16 juli gaat het Bet-at-home Open toernooi in Hamburg van start. Nederlander Robin Haase (ATP-42) zal op deze openingsdag, in actie komen tegen de Duitse wildcardspeler Matthias Bachinger (ATP-108). De eerste ronde partij tussen beide heren zal omstreeks 16.30 uur van start gaan op de hoofdbaan in Hamburg.

De 25-jarige Haase kan wel wat succes gebruiken, na vier nederlagen in een eerste ronde op rij. Vorige week ging de Nederlander nog in straight sets ten onder tegen Rosol. Bovendien worden het spannende maanden voor de nummer één van Nederland. De komende twee maanden heeft hij namelijk veel punten te verdedigen, aangezien hij in augustus het ATP-toernooi in Kitzbühel won en later ook een halve finale in Winston Salem behaalde. Wanneer Haase hier weinig resultaten tegen over zet, zal hij een vrije val op de ranglijst gaan maken.

Tegen Bachinger, die vorige week niet in actie kwam op het ATP-toernooi in Hamburg, kan de eerste stap naar succes gezet worden. De huidige nummer 108 van de wereld behaalde tot dusver zeven overwinningen in negentien wedstrijden. In totaal speelde de Duitser pas tweeënveertig wedstrijden op het hoogste niveau, waarvan hij er dertien winnend wist af te sluiten.

Beide heren troffen elkaar al eerder dit jaar in Zagreb. Op het Kroatische hardcourt Haase won deze tweede ronde partij met 7-6 3-6 6-3. Laten we hopen dat de Nederlander hier vertrouwen uit haalt en eindelijk weer een zege weet te boeken. Op papier is een overwinning voor Haase eigenlijk ook verplicht.

Haase wordt door Unibet neergezet als de favoriet voor deze wedstrijd. Op de kopman van het Nederlandse Daviscup team staat een notering van 1.74. Wanneer de in München geboren Bachinger de tweede ronde haalt, dan keert Unibet 2.05x uw inleg uit.

Wedden op Tennis met Unibet