Haase – Youzhny en Rus – Razzano op Roland Garros 2012

Op donderdag 31 mei 2012 zullen Robin Haase (ATP-39) en Arantxa Rus (WTA-88) in actie komen voor hun tweede ronde partijen. Haase zal het opnemen tegen Mikhail Youzhny (ATP-31) en Rus zal spelen tegen Virginie Razzano (WTA-111).

Robin Haase – Mikhail Youzhny

Haase zal rond 12.45 de spits af bijten tegen de taaie Rus Youzhny. Beide spelers hebben één keer eerder tegen elkaar gespeeld. Dit was in het jaar 2007, tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament. Op het hardcourt in Ahoy was Youzhny met 6-2 6-4 te sterk voor de destijds 20-jarige Haase.

Youzhny wist bovendien dit jaar al één toernooi op zijn naam te schrijven, namelijk het ATP 250 toernooi in Zagreb. Het meest aansprekende resultaat van Haase in 2012, is het bereiken van de kwartfinales in het ATP Masters toernooi in Monte Carlo.

Unibet verwacht dat Mikhail Youzhny zich zal plaatsen voor de derde ronde op Roland Garros 2012. Op de ervaren Rus staat een quote van 1.55. Wanneer Haase zich zal scharen bij de laatste 32 spelers, dan zal Unibet 2.40x uw inleg uitkeren.

Arantxa Rus – Virginie Razzano

Arantxa Rus zal in de tweede ronde van Roland Garros staan tegenover de ervaren Virginie Razzano. Rus bereikte de tweede ronde in Parijs, na een opgave van Jamie Hampton. Rus stond op dat moment weliswaar voor met 6-4 4-3.

Razzano boekte een knappere prestatie, zij schakelde namelijk Serena Williams uit. Vanuit een vrijwel kansloze positie, wist de Française de wedstrijd alsnog haar kant op te buigen.

Rus en Razzano hebben beide een gelijke kans om de derde ronde van de Open Franse Tenniskampioenschappen te bereiken. Unibet heeft op zowel een overwinning van Rus, als op een zege van Razzano een notering van 1.88 staan.

De wedstrijd tussen Arantxa Rus en Virginie Razzano is live te volgen via de livestream van de NOS.
Wedden op Tennis met Unibet