Halve finale Bastad 2013: Thiemo de Bakker – Carlos Berlocq

De Bakker APImagesThiemo de Bakker (ATP-104) kan zich vandaag plaatsen voor de finale van het ATP-toernooi in Bastad. De 24-jarige Nederlander moet dan wel zien af te rekenen met de Argentijn Carlos Berlocq (ATP-74). De halve finale tussen De Bakker en Berlocq, die live te volgen is via Unibet TV, staat om 14.20 uur gepland op het Centre Court.

De Bakker staat vandaag voor de derde keer in zijn loopbaan in de halve finale van een ATP-toernooi. Eerder deed hij dat in 2010 in Barcelona en New Haven. In beide gevallen lukte het de Nederlander niet om ook de eindstrijd te bereiken.

Tegen Berlocq lijkt De Bakker een redelijke kans te maken op het behalen van zijn eerste ATP-finale. De 30-jarige Argentijn ging dit jaar al vijf keer in de openingsronde onderuit. Daarnaast kwam hij alleen op de graveltoernooien van Vina del Mar en Sao Paulo verder dan de laatste zestien.

Unibet heeft echter weinig vertrouwen te hebben in een goede afloop voor de Nederlander. De Argentijn Berlocq heeft volgens de bookmaker de beste papieren voor de overwinning.

Grigor Dimitrov – Fernando Verdasco

De tweede halve finale van het Skistar Swedish Open gaat tussen Grigor Dimitrov (ATP-29) en Fernando Verdasco (ATP-35). De twee heren verschijnen om 13.00 uur op de baan om hun partij af te werken.

De 29-jarige Verdasco lijkt weinig last te hebben van de overstap van gras naar gravel. De Spanjaard, die een week geleden in de kwartfinale van Wimbledon nog nipt onderuit tegen de uiteindelijke winnaar Murray, presteert naar behoren op het Zweedse gravel.

Voorafgaand aan zijn halve finale tegen Dimitrov is de Spanjaard dan ook aangewezen als favoriet. Mocht Verdasco ook daadwerkelijk winnen, dan staat hij voor de achttiende keer in een ATP-finale.

Verdien geld dankzij De Bakker

Naast het volgen van de wedstrijd tussen De Bakker en Berlocq, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws