Halve finale ITF-toernooi Merida: Indy de Vroome – Heide El Tabakh

Indy de Vroome heeft zich voor de tweede achtereenvolgende week geplaatst voor de halve finale op een ITF-toernooi in Mexico. Het 17-jarige talent was in de kwartfinale in Merida met grote cijfers te sterk voor de als tweede geplaatste Maria Irigoyen. De Vroome won met 6-1 en 6-3 van de nummer 189 van de wereld.

De Cromvoirtse is nog één overwinning verwijderd van haar derde ITF-finale in Mexico. Naast haar titel in Tampico aan het begin van dit jaar, stond ze afgelopen week in de finale van het $25.000 toernooi in Monterrey. Deze finale ging helaas in drie sets verloren tegen Adriana Perez.

Indy de Vroome – Heidi El Tabakh

Indy de Vroome (WTA-273) neemt het in haar halve finale op tegen Heidi El Tabakh, de nummer 376 van de wereld. De Nederlandse en Canadese verschijnen om 23.58 uur Nederlandse tijd op het Centre Court in Merida.

De Vroome heeft dit jaar alweer 49 wedstrijden afgewerkt op hardcourt, hiervan wist ze er 36 winnend af te sluiten. Tegenstander El Tabakh presteert minder sterk op hardcourt. In 21 wedstrijden won de 27-jarige speelster slechts 10 wedstrijden.

De 17-jarige Nederlandse is mijn favoriet voor de overwinning. Ik verwacht dat De Vroome zich in straight sets gaat plaatsen voor de finale van het $25.000 toernooi in Merida.

Rebecca Peterson – Nuria Parrizas-Diaz

De tweede halve finale op het Mexicaanse hardcourt gaat tussen Rebecca Peterson (WTA-411) en Nuria Parrizas-Diaz (WTA-363). Deze wedstrijd staat om 22.05 uur Nederlandse tijd van start.

Peterson en Parrizas-Diaz hebben nog niet eerder tegen elkaar gespeeld. Ik denk dat 22-jarige Parrizas-Diaz, die dit jaar maar liefst 51 overwinningen behaalde op hardcourt, als winnares van de baan stapt.

Wedden op tennis.

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws