Halve finale World Tour Finals live: Rafael Nadal – Roger Federer

ATP World Tour Finals 2013 live streaming. Het meest beladen duel van zondag 10 november gaat ongetwijfeld tussen Rafael Nadal (ATP-1) en Roger Federer (ATP-7). De wedstrijd die ook bekend staat als ‘De Klassieker’ binnen het herentennis, staat om 15.00 uur Nederlandse tijd gepland op het Centre Court in The O2 Arena.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

Federer, die zich gisteren ternauwernood wist te plaatsen voor de halve finale, is nog ongeslagen tegen Nadal op een indoorbaan. Toch ziet hij zichzelf niet als favoriet in deze halve finale. ”Ik moet mezelf meer als underdog zien, vanwege het jaar dat ik achter de rug heb en zijn prestaties. Misschien dat ik het nodig heb om lekker vrijuit te spelen en is dat wat ik moet doen in de wedstrijd.”

De 27-jarige Nadal is voor mij de favoriet in dit duel. De Spanjaard verkeert in grote vorm en zal er dit jaar alles aan doen om het eindejaarstoernooi voor het eerst in zijn carrière te winnen.

Novak Djokovic – Stanislas Wawrinka

In de avondsessie speelt Novak Djokovic (ATP-2) zijn halve finale tegen debutant Stanislas Wawrinka (ATP-8). De nummer één van Servië en nummer twee van Zwitserland beginnen om 21.00 uur Nederlandse tijd aan hun partij.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus

Djokovic, inmiddels twintig wedstrijden op rij ongeslagen, won gedurende zijn carrière al zestien keer van de 28-jarige Wawrinka. Zijn laatste nederlaag tegen de Zwitser leed hij in 2006, in de tweede ronde van het indoortoernooi in Wenen. ‘Stan the Man’ won ruim zeven jaar geleden met 6-3 6-3 van Djokovic.

Ik zet mijn geld vanavond op een overwinning van Djokovic. De 26-jarige Serviër blaast het sprookje van debutant Wawrinka uit en plaatst zich in twee sets voor de finale van maandag.

Verdien geld dankzij Nadal

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Nadal en Federer, kunt u ook geld verdienen dankzij de Spanjaard. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws