Halve finales Unicef Open 2012

Op vrijdag 22 juni 2012 staan de halve finales van het ATP-toernooi in Rosmalen op het programma. Hierin zal topseed David Ferrer (ATP-6) aantreden tegen Benoit Paire (ATP-60). De andere halve finale zal gaan tussen qualifier Philipp Petzschner (ATP-145) en Xavier Malisse (ATP-95). Er zal, zoals gebruikelijk, om 11.00 uur begonnen worden met de eerste wedstrijd op het Unicef Open 2012.

Voorbeschouwing: Philipp Petzschner – Xavier Malisse

De eerste halve finale die gespeeld zal gaan worden, is die tussen Petzschner en Malisse. De Duitser en Belg zullen om 11.00 uur de eerste wedstrijd van de dag af gaan werken. Er zal gespeeld worden op de hoofdbaan van het Unicef Open.

Beide heren hebben nog geen enkele keer eerder tegen elkaar gespeeld. Dit is toch enigszins opvallend te noemen, aangezien Petzschner sinds 2001 actief is op de ATP-tour en Malisse zelfs vanaf 1998. Zowel Petzschner als Malisse beschikt dus over de nodige ervaring.

De 31-jarige Belg wordt gezien als de grootste kanshebber op de finale. Een overwinning van Malisse wordt gewaardeerd met een quote van 1.62. Indien Petzschner als qualifier de finale haalt, dan keert Unibet 2.25x uw inleg uit.

Voorbeschouwing: David Ferrer – Benoit Paire

Rond 13.00 uur zal publiekstrekker Ferrer het centre court betreden, om zijn wedstrijd tegen Paire af te werken. Ferrer bereikte de laatste vier, door gisteren in de kwartfinale ruim te winnen van Sijsling. De laatste Nederlander in het hoofdtoernooi, werd in slechts veertig minuten met 6-0 6-1 verslagen voor de huidige nummer zes van de wereld.

Unibet verwacht ook dat Paire richting de slachtbank gaat, getuigd zijn quote van 7.50. Ferrer is, zoals verwacht, ruimschoots de favoriet met een notering van 1.08.

Halve finales dames

Vandaag worden ook de halve finales in het damestoernooi afgewerkt. Echter moet één kwartfinale partij nog afgemaakt worden, die tussen Kirsten Flipkens en Roberta Vinci. De winnaar van deze partij, zal in de halve finale aantreden tegen Nadia Petrova.

De tweede halve finale wedstrijd gaat tussen Kim Clijsters en Urszula Radwanska. Op Clijsters staat een notering van 1.27, wanneer Radwanska de finale bereikt keert Unibet 3.60x uw inleg uit.
Wedden op Tennis met Unibet