Heren finale US Open 2013 live: Novak Djokovic – Rafael Nadal

Vanavond om 23.00 uur Nederlandse tijd staat in het Arthur Ashe Stadium de grote finale van de US Open Tennis op het programma. Topseed Novak Djokovic (ATP-1) gaat het hierin opnemen tegen zijn rivaal Rafael Nadal, de nummer twee van de wereld. Liefhebbers kunnen deze titanenstrijd live volgen via een stream van Unibet TV.

Djokovic begint vanavond aan zijn vierde achtereenvolgende finale op de US Open Tennis. Van de voorgaande drie finales was ”Rafa” twee keer zijn tegenstander. De eerste finale, in 2010, werd gewonnen door Nadal. De Serviër nam op de US Open 2011 zijn revanche.

In totaal hebben Djokovic en Nadal 36 keer tegen elkaar gespeeld, de head-to-head tussenstand is 21-15 in het voordeel van de Spanjaard. De tussenstand in Grand Slam finales is momenteel 3-3.

De laatste confrontatie tussen ”Nole” en Nadal vond vorige maand plaats in de halve finale van het Masters-toernooi in Montreal. De laatstgenoemde wist deze partij met 6-4 3-6 en 7-6 te winnen.

Beide heren verwachten lange finale

Voorafgaand aan de grote finale lieten Djokovic en Nadal weten niet uit te gaan van een vlugge partij. Ze voorspelden dat de tennisliefhebbers uitgebreid kunnen genieten van hun titanenstrijd.

”We gaan het elkaar ongelooflijk moeilijk maken. Wees maar voorbereid op lange rally’s”, zei Nadal die voor het eerst sinds lange tijd weer volledig fit lijkt te zijn.

Nadal favoriet voor tweede US Open titel

Bookmaker Unibet heeft de 27-jarige Nadal aangewezen als favoriet voor de eindzege. Djokovic wordt niet sterk genoeg geacht om een ontketende Nadal te verslaan in deze finale. De Spanjaard is in 2013 nog ongeslagen op hardcourt.

Verdien geld dankzij Djokovic

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Djokovic en Nadal, kunt u ook geld verdienen dankzij de Serviër. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op US Open 2013