Huta Galung moet winnen van Volandria op Challenger Tour Finals 2013

ATP Challenger Tour Finals 2013. Jesse Huta Galung (ATP-106) heeft vrijdag 15 november zijn laatste kans op zich de plaatsen voor de halve finales van het eindejaarstoernooi in Sao Paulo. De 28-jarige Haarlemmer moet dan wel in een rechtstreeks duel zien af te rekenen met de vier jaar oudere Filippo Volandri (ATP-90). Deze partij staat om 17.00 uur Nederlandse tijd op het programma.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

In Groep Amarelo staan Huta Galung en Volandri na twee wedstrijden beide op één overwinning. Beide tennissers wonnen van Andrej Martin, maar verloren van Alejandro Gonzalez. De winnaar van het duel tussen Huta Galung en Volandria gaat dus, samen met de al gekwalificeerde Gonzalez, door naar de halve finale van de ATP Challenger Tour Finals.

Hoewel Volandria een stuk hoger staat op de wereldranglijst, verwacht hij niet dat hij de wedstrijd tegen de Nederlander gemakkelijk gaat winnen. ”Het gaat ongetwijfeld een moeilijke wedstrijd worden”, aldus Volandri. ”Jesse is een geweldige speler en ik hoop dat we er een mooi gevecht van gaan maken.”

Vierde ontmoeting tussen Huta Galung en Volandri

De Nederlander en Italiaan spelen vandaag voor de vierde maal tegen elkaar op een officieel toernooi. De voorgaande drie ontmoetingen vonden allen plaats op Challenger-toernooien in het tennisjaar 2010. Na twee nederlagen op rij, slaagde Huta Galung er in de derde confrontatie wel in om te winnen van Volandri. De Haarlemmer won met 7-6 en 6-3 in de finale van het graveltoernooi in Trani.

Volandri plaatst zich voor halve finale

Ik verwacht dat de ervaren Volandria aan het langste eind gaat trekken in deze beslissende groepswedstrijd. Bookmaker Unibet noteert een overwinning van de Italiaan voor 1.48. Wanneer de 28-jarige Huta Galung zich plaatst voor de halve finale, dan keert Unibet 2.54x uw ingezette bedrag uit.

Programma Challenger Tour Finals

Naast de wedstrijd tussen Huta Galung en Volandri staan er vandaag nog drie andere wedstrijden op het programma. De volgende wedstrijden zijn LIVE te volgen via Unibet TV:

19.30 uur: Gonzalez – Martin
22.00 uur: Nedovesov – Ungur
23.30 uur: Clezar – Gabashvili

Verdien geld dankzij Huta Galung

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Huta Galung en Volandri, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws