Igor Sijsling – David Ferrer: Eerste ronde Roland Garros 2014

Igor Sijsling (ATP-55) speelt dinsdag 26 mei zijn eerste wedstrijd op het French Open 2014. De 26-jarige Amsterdammer gaat het opnemen tegen de verliezend finalist van vorig jaar, David Ferrer (ATP-5). Deze partij start om 12.30 uur op het Court Philippe Chatrier.

Voor ‘Sijs’ wordt het een moeilijke opgave om zijn punten van vorig jaar te verdedigen, toen schopte de Nederlander het tot de tweede ronde op het grootste graveltoernooi ter wereld. Onze landgenoot presteert dit jaar niet erg goed op gravel en verloor op vier toernooien al in de eerste ronde. Wel bereikte hij de tweede ronde in Madrid en Rome, waar hij onder andere wist te winnen van Tommy Haas.

De 32-jarige Ferrer is na zijn landgenoot Rafael Nadal de best presterende tennisser op het gemalen baksteen. Hij won dit jaar één ATP-toernooi, dit was in Buenos Aires. Daarnaast stond de kleine Spanjaard in de halve finales van de toernooien in Rio de Janeiro, Monte-Carlo en Madrid. In het prinsendom verraste Ferrer vriend en vijand door in de kwartfinale af te rekenen met landgenoot Nadal.

Ferrer grote favoriet tegen Sijsling

Het is natuurlijk geen verrassing dat de als vijfde ingeschaalde Ferrer als gedoodverfde favoriet begint aan zijn partij tegen Sijsling. Ik verwacht dat ‘Ferru’ zijn favorietenrol waarmaakt en met een 3-1 overwinning in sets van de baan stapt.

Wedden op Roland Garros 2014

Naast het volgen van de wedstrijden van de Nederlanders op Roland Garros, kunt u ook geld verdienen dankzij onze landgenoten. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Roland Garros pagina.