Igor Sijsling en Edouard Roger-Vasselin verliezen dubbelfinale Bogota

Sijsling APImagesDe 25-jarige Igor Sijsling is er niet in geslaagd om de dubbelfinale van het ATP 250-toernooi in Bogota te winnen. Samen met zijn Franse partner Edouard Roger-Vasseling verloor hij de finale van Purav Raja en Divij Sharan uit India: 7-6 7-6.

In het enkelspel kwam de Amsterdammer niet verder dan de tweede ronde. Na een bye in de openingsronde, verloor ”Sijs” in de tweede ronde in straight sets van Ivo Karlovic. Diezelfde Karlovic staat later vandaag nog in de finale van het enkelspel. Het betekent zijn eerste ATP-finale sinds 2010.

Williams wint zevende titel van dit jaar

Serena Williams heeft het WTA-toernooi in Bastad op haar naam geschreven. De Amerikaanse was in de finale met 6-4 en 6-1 te sterk voor de thuisspelende Johanna Larsson.

Toch had Williams het vooral in de eerste set niet gemakkelijk. De nummer één van de wereld begon slordig en moest tweemaal een break achterstand ongedaan maken. Uiteindelijk leverde Larsson daarna nogmaals haar service in, waardoor ze de openingsset verloor. In het tweede bedrijf kon de Zweedse geen tegenstand meer bieden aan de krachtige slagen van de Amerikaanse hardhitter.

Meusburger sterkste in Bad Gastein

Het WTA-toernooi in Bad Gastein is gewonnen door Yvonne Meusburger. De Oostenrijkse won in eigen land de finale van Andrea Hlavackova: 7-5 en 6-2. Meusburger, in 2007 verliezend finaliste in Bad Gastein, stond vorige week ook al in de finale van het graveltoernooi in Boedapest.

Meusburger, die in de kwartfinale te sterk was voor Aranxta Rus, won de eerste set dankzij een late break. In het tweede bedrijf nam ze snel afstand van haar Tsjechische opponent en serveerde zich op 5-2 naar haar eerste titel.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws