Igor Sijsling en Thiemo de Bakker in eerste ronde Queen’s 2013

Thiemo de Bakker (1)De Nederlanders Igor Sijsling (ATP-60) en Thiemo de Bakker (ATP-91) beginnen maandag 10 juni officieel aan hun voorbereiding op Wimbledon 2013. Beide heren komen aan het eind van de middag voor het eerst in actie op het grastoernooi van Queen’s.

Voorbeschouwing: Igor Sijsling – Tatsuma Ito

De 25-jarige Igor Sijsling is de eerste Nederlander die in Londen in actie komt. De Amsterdammer gaat het opnemen tegen laagvlieger Tatsuma Ito (ATP-160). Beide heren beginnen om 16.30 uur Nederlandse tijd aan hun wedstrijd.

Voor de Nederlander breekt er een mooie maand aan. In de aanloop naar het magische Wimbledon, wordt het gemalen baksteen van Roland Garros ingeruild voor de snellere grasbanen. Voor aanvallend ingestelde spelers, zoals Sijsling, is dit een fijne verandering.

Unibet gaat er dan ook vanuit dat Sijsling de tweede ronde bereikt op zijn eerste grastoernooi van dit jaar. Een overwinning levert de Amsterdammer 10 ATP-punten op.

Voorbeschouwing: Thiemo de Bakker – Ilija Bozoljac

Thiemo de Bakker sluit de eerste dag van het ATP-toernooi in Londen af met een wedstrijd tegen qualifier Ilija Bozoljac (ATP-325). Deze wedstrijd staat om 18.00 uur Nederlandse tijd gepland.

Voor de 24-jarige Nederlander wordt het zijn eerste graswedstrijd sinds het voorjaar van 2010. In dat jaar begon hij zijn grasseizoen in het Duitse Halle, waarin hij in de tweede ronde verloor van Hewitt. Zijn hoogtepunt bereikte hij op Wimbledon 2010, de Nederlander behaalde hier namelijk de derde ronde. De Bakker verloor uiteindleijk van de Fransman Mathieu. Dit was zijn laatste wedstrijd op deze snelle ondergrond.

Qualifier Bozoljac wordt, ondanks het grote verschil op de wereldranglijst, door Unibet gezien als de favoriet. De Serviër heeft meer ritme op gras, aangezien hij dit jaar al zes wedstrijden op deze ondergrond gespeelt heeft. De winnaar van deze partij speelt in de tweede ronde tegen Tomas Berdych. De nummer zes van de wereld is het tweede reekshoofd in Londen.

Wedden op Sijsling en de Bakker

Naast het volgen van de wedstrijden van Sijsling en de Bakker, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlanders. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws