US Open Tennis 2013: Igor Sijsling gaat voor derde ronde in New York

Sijsling APImagesDe 25-jarige Igor Sijsling gaat er tijdens de US Open 2013 alles aan doen om zijn prestatie van vorig jaar te verbeteren. De Amsterdammer strandde bij zijn debuut in New York in de tweede ronde, waarin hij in straight sets verloor van David Ferrer.

Voor een goed resultaat op de US Open is ”Sijs” wel deels afhankelijk van zijn loting. Aangezien de Nederlander zelf niet geplaatst is, kan hij in de eerste ronde al een topper loten. Wanneer dit gebeurt is de kans aanwezig dat hij al na één wedstrijd zijn koffer moet pakken. Zeker als je naar zijn resultaten op hardcourt van de laatste weken kijkt.

Aan de andere kant heeft Sijsling in het verleden al aangetoond goede wedstrijden te kunnen spelen tegen topspelers. In februari op het ABN AMRO World Tennis Tournament, was hij in de eerste ronde verrassend te sterk voor top 10-speler Jo-Wilfried Tsonga en onlangs won Sijsling nog van Milos Raonic op Wimbledon.

Al met al is Sijsling een speler die de wapens heeft om te verrassen op snelle banen. Een voorwaarde is wel dat de Nederlander niet direct gekoppeld wordt aan een topper zoals titelverdediger Andy Murray, dan kan zijn tweede US Open sneller voorbij zijn dan hij zelf voor ogen heeft.

Tennisgeweld op Flushing Meadows

Op maandag 26 augustus 2013 begint op de hardcourtbanen in New York het vierde en tevens laatste Grand Slam toernooi van het jaar, de US Open 2013. Gedurende deze twee weken besteedt GrandSlamToernooi.nl dagelijks veel aandacht aan de prestaties van de Nederlanders en overige toptennissers.

Wat ook interessant is om te doen tijdens de US Open, is een weddenschap plaatsen op tennis. Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op US Open 2013